Vitrinekast industrieel, de perfecte mix van stijl en functionaliteit

Industriele vitrinekasten zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire keuze voor interieurontwerp. Deze kasten combineren stijl en functionaliteit op een unieke manier en voegen een eigentijds element toe aan elke woning. Deze kasten zie je vooral veel terug in de keuken.

De belangrijkste kenmerken

Een van de meest opvallende voordelen van een industriele vitrinekast is de stijlvolle uitstraling. Ze onderscheiden zich van andere vitrinekasten door een aantal kenmerken. Industriele vitrinekasten hebben meestal een frame gemaakt van metaal, zoals staal of ijzer. Dit frame geeft de kast zijn stoere en industriele uiterlijk. Daarnaast hebben deze kasten vaak een combinatie met glas wat zorgt voor een goede zichtbaarheid van de inhoud, ideaal voor het tentoonstellen van items.

De vitrinekast industrieel in vele afmetingen direct online

Industriele vitrinekasten zijn er in vele afmetingen. Binnen ons assortiment voor de vitrinekast industrieel vindt je al een aantal modellen die je direct online in verschillende afmetingen en afwerkingen kunt samenstellen. Naast onze collectie vitrinekasten hebben wij ook buffetkasten die ver in dezelfde stijl zullen vallen, ook zeker het bekijken even waard. Mocht je hier nu de wow factor niet kunnen vinden.. wat natuurlijk goed mogelijk is. Kunnen we ook maatwerk uitvoeren. Dit werkt op basis van tijd, materialen etc. Onze ambacht is al van Nederlandse bodem dus de prijzen zullen hoogstwaarschijnlijk ver aansluiten, afhankelijk van uw keuzes, op andere modellen van de website.

Maatwerk voor de vitrinekast industrieel

Wanneer standaardopties niet volstaan en je op zoek bent naar een interieurstatement dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegeld is een maatwerk industriële vitrinekast het overdenken waard. Een van de belangrijkste voordelen van maatwerk is dat je een kast kunt creëren die precies is afgestemd op jouw smaak en behoeften en die ook nog naadloos op de daarvoor bestemde plek in huis past. Hoe gaat dit in zijn werk?

Mocht je een maatwerk idee hebben matchen wij je aan Kimberly, onze specialist in het uitwerken van maatwerk tekeningen. Samen met jou bespreekt ze alle wensen, mogelijkheden en afwerkingen. Hierna gaat ze aan de slag met het uitwerken van jouw kast in 3D. Hieruit volgt een ontwerp en offerte. Aan de hand hiervan kunnen jullie natuurlijk nog het e.a. perfectioneren en uiteindelijk wordt jouw project na goedkeuren doorgegeven aan de werkplaats. Na een periode van 4-8 weken zal hierna jouw maatwerk kast ongeveer klaarstaan om uitgeleverd te worden door onze vriendelijke chauffeur.

Leuke artikelen om te lezen