Steigerhouten Tuinbanken: Ontdek de mogelijkheden

Steigerhouten tuinbanken vindt je in verschillende formaten, vormgevingen en woonstijlen. Ze zijn verkrijgbaar als klein bankje voor op een balkon of voor in een kleine buitenruimte, maar je kunt ook kiezen voor een grote U-vormige tuinbank om veel zitplekken te creëren. Of je nu kiest voor sierlijke vormen of een strakke uitstraling, passend bij de sfeer die je wilt uitdragen in de tuin. Met een steigerhouten tuinbank kun je alle kanten op. Bekijk hieronder het assortiment voor de steigerhouten tuinbank.

Onze steigerhouten tuinbanken zijn compleet gemonteerd, dus geen lastige bouwpakketten!

Steigerhouten tuinbanken: recht met rugleuning

Onze tuinbanken van steigerhout met rugleuning zijn verkrijgbaar in alle maten, zo kies je een afmeting die volledig aansluit bij de wensen en het formaat van jouw tuin. Zo kies je een klein bankje voor een intiem zitje op het balkon of de kleine patio. Maar heb je een grote tuin waar je regelmatig groepen mensen ontvangt kies je natuurlijk voor een grote tuinbank waar je veel mensen op kunt plaatsen. Bovendien zijn er ook handige modellen die perfect passen bij de tuintafel, waardoor je een gezellige zithoek in de tuin kunt creëren waar je gasten kunt ontvangen.

Steigerhouten tuinbankjes zonder rugleuning

Natuurlijk hebben we ook een ruim aanbod in steigerhouten tuinbanken zonder rugleuning. Deze praktische, voordelige banken voor de tuin zijn ideaal voor wie op zoek is naar eenvoud en functionaliteit in de tuin. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en komen altijd van pas. Of je ze nu gebruikt voor extra zitplaatsen tijdens een tuinfeestje of om even te ontspannen in een rustig hoekje van de tuin, deze steigerhouten tuinbankjes bestel je online in vele afmetingen en kleuren.

Steigerhouten loungebanken: tuinbanken om te loungen

Wil je een steigerhouten tuinbank met meer body, om lekker te loungen of een grote, volledige hoek. Dan moet je zijn bij de steigerhouten loungebanken. Deze zijn er in verschillende stijlen en formaten om perfect aan te kunnen sluiten bij alle wensen en verwachtingen. Bij voorkeur bestel je ze in behandeld, old-look steigerhout. Deze steigerplanken hebben al een behandeling ondergaan bij de leverancier en hebben dus de eerste bescherming voor buiten al opgebouwd. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kleurtje.

Unieke steigerhouten tuinbanken: voor een opvallend zithoekje

Ben je op zoek naar een speciaal accent voor je tuin? Wil je een gezellig hoekje creëren waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht? Ontdek dan onze collectie unieke steigerhouten tuinbanken.