Tuinbankje met rugleuning Sjors

Vanaf205,00levertijd 2-6 weken

Tuinbankje met rugleuning Sjors van steigerhout is stoer voor de voortuin, achtertuin of aan de eettafel. Het heeft een frame van balken die je kiest in een kleur tussen de opties. Het bankje voor de tuin is ideaal voor vele families / gezinnen, stellen. Het houten tuinbankje kun je op veel plekjes kwijt en schuif je makkelijk aan tijdens een barbecue. Natuurlijk staat hij ook onwijs leuk in de voortuin.

  • Direct online in vele afmetingen
  • Kies uit meerdere steigerhout soorten en kleurbehandelingen
  • Ga voor gemak met de Nano-coating!

Afmeting

houtsoort

kleurbehandeling zitting + rug

kleurbehandeling onderstel

strakke kussenset voor de zitting (sunproof)

kleur kussens sunproof

nanoskin coating

Productprijs: 205,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095425981915 Artikelnummer: 2071-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Tuinbankje met rugleuning Sjors

Dit steigerhouten tuinbankje met rugleuning Sjors is stoer, stevig en praktisch voor in uw tuin. Dit steigerhouten bankje met balken onderstel in zwart, wit of grijs stel je zelf samen in een lengte van 100 tot 400 cm samen. Het heeft een standaard zithoogte van 50cm en een standaard zitdiepte van +/- 40 cm diep. De totale hoogte is 100cm.

Meer over tuinbankje met rugleuning Sjors

van steigerhout met een onderstel van balken in een kleur naar keuze

  • Keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout voor de zitting van dit tuinbankje.
  • Keuze uit diverse kleurbehandelingen voor de zitting en het onderstel.
  • Standaard compleet gemonteerd geleverd.
  • Let op hout in de tuin moet wel ieder jaar behandeld worden om er zo lang mogelijk plezier van te houden!
  • Een bankje van nieuw steigerhout moet direct behandeld worden in de tuin dit kan bijvoorbeeld ook met een nano-coating.

Afmetingen voor steigerhouten tuinbankje Sjors met rugleuning

Tuinbankje met rugleuning Sjors is verkrijgbaar in diverse lengte afmetingen van 100cm tot 400cm, deze afmeting kies je tussen de opties.
De standaard hoogte van deze bank tot bovenkant zitting is 50cm, de zitdiepte is +/- 40cm. De totale hoogte van deze tuinbank is 100cm.

Steigerhout voor de zitting van tuinbankje met rugleuning Sjors

Zoals hierboven omschreven kunt u bij dit houten tuinbankje voor verschillende soorten steigerhout kiezen.
Nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Vaak krijgen wij de vraag wat is het grote verschil.

Kort gezegd: nieuw steigerhout is blank hout en moet behandeld worden, old-look is op de zaagsneden na al goed behandeld voor de tuin. Dit hoeft u pas na een jaar te herhalen. Of u kunt er voor kiezen om dit goed bij te houden met de Nano-coating. Gebruikt steigerhout heeft al een leven achter zich op de bouwplaats dit geeft het een unieke doorleefde uitstraling.

Behandelen van tuinbankje met rugleuning Sjors

Tussen de opties kunt u aangeven welke kleur u het onderstel wilt voor bankje Sjors. Ook kunt u kiezen voor een kleurbehandeling op de steigerhouten zitting. Dit kunt u kiezen tussen de opties. Dan voeren wij de kleurbehandeling voor u uit. Natuurlijk kunt u dit ook zelf doen, dit is vaak toch wat voordeliger voor de portemonnee. Eventueel kunt u bij ons de verf producten ook los bestellen.

Steigerhouten tuinbank met rugleuning Sjors voor in de tuin op de foto

Steigerhouten bankje Sjors voor de tuin is op de foto 200cm lang.
Verder is de zitting van dit tuinbankje gemaakt van old-look steigerhout en heeft het geen kleurbehandeling gehad.
Het onderstel is uiteraard zwart.

Tuinbankje met rugleuning Sjors uit eigen werkplaats

In onze werkplaats worden al onze steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt deze nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Zitkussen op maat voor in de tuin

Het is natuurlijk onwijs makkelijk / handig dat bij ons alles op maat besteld kan worden. Maar een standaard kussen past dan vaak niet op uw tuinbankje. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kussens op maat mee te bestellen. Dit zijn mooie, strakke, 6 cm dikke kussens van een goede outdoor kwaliteit. Deze kussens hebben bijbehorende banden om het kussen om de bank de bevestigen. Tussen de opties heeft u ook de mogelijkheid om een kleur te kiezen. Hieruit heeft u keuze uit alle kleuren van de Sunproof Cartenza lijn. De kussens worden gevuld met polyether schuimrubber SG35.

Bij een bank tot 290 cm lang heeft u 1 lang zitkussen. Bij een lengte van een bank vanaf 300 cm wordt dit kussen standaard opgedeeld in 2 zitkussens.

Montage voor tuinbankje met rugleuning Sjors van steigerhout

Tuinbankje met rugleuning Sjors van steigerhout wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus belangrijk dat u zelf controleert of dit meubel (met de afmetingen naar uw keuze) compleet gemonteerd naar de juiste plaats in de tuin past. Ook voor afhalen is het natuurlijk belangrijk dat u zorgt dat de bank compleet gemonteerd vervoerd kan worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tuinbankje met rugleuning Sjors” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *