Steigerhouten bankjes

Ben jij op zoek naar een leuk houten bankje? Wat dat je van een steigerhouten bankje, voor binnen of buiten. Onze steigerhouten bankjes worden met zorg en aandacht handgemaakt door vakmensen. Hierdoor kun je de steigerhouten bank kiezen in verschillende afmetingen en vormgevingen.

Het steigerhouten bankje binnen

Ben jij op zoek naar een steigerhouten bank voor de ruimte binnen. Misschien vindt je het handig om hem in de hal te plaatsen of aan het voeteneinde in de slaapkamer. Natuurlijk heb je ook steigerhouten banken om aan de eettafel te plaatsen.

Steigerhouten bank Patrick
Steigerhouten bankje Patrick
steigerhouten-bank-sjors-zonder-rugleuning-1
Steigerhouten bankje Sjors
Bank voor tegen de muur van steigerhout
Steigerhouten bankje thijs
eetkamerbank met rug Sjors steigerhout
Steigerhouten bank sjors met rugleuning

In vele afmetingen

Snelle levering

Diverse kleuren

Vragen? 06-50450453

Steigerhouten bankjes voor buiten

Een steigerhouten bankje voor buiten is gezellig, sfeervol en past eigenlijk overal wel bij. Het is niet alleen een gezellig bankje maar ook nog eens heel makkelijk te plaatsen. Of je nu een klein balkon hebt of een uitgestrekte tuin, er is altijd wel een plekje te vinden voor dit veelzijdige meubelstuk. Plaats het onder een boom voor wat schaduw op warme dagen of aan de tuintafel om gezellig met een groep te eten.

tuinbankje sjors in de voortuin
Steigerhouten tuinbankje sjors
Steigerhouten tuinbankje anouk
Steigerhouten tuinbankje Anouk
buitenbank jonas van steigerhout
Buitenbank jonas van steigerhout
Houten tuinbankje frank van steigerhout
Steigerhouten bankje Frank

Wij doen altijd ons uiterste best de steigerhouten bankjes snel te leveren. Gemiddeld ligt de levertijd op 1 tot 4 weken afhankelijk van de routes.
Kijk direct naar ons volledige assortiment steigerhouten banken >>

Kwaliteit van onze steigerhouten bankjes

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt deze nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Onze steigerhouten bank wordt compleet gemonteerd geleverd

Alle steigerhouten banken van barts meubelen worden compleet gemonteerd geleverd of staan compleet gemonteerd klaar voor afhalen. Je hoeft dus thuis niet meer aan de slag met lastige onderdelen of bouwpakketten.