Buitenbank Jonas

Vanaf 210,00

Buitenbank Jonas van steigerhout is een uniek bankje voor in de tuin.

Buitenbank Jonas is een unieke tuinbank van steigerhout met rugleuning en armleuningen. Hieronder stel je deze tuinbank naar eigen wens samen.

♥ Direct online in vele afmetingen.
♥ In nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout.
♥ Kies uit meerdere kleurbehandelingen.
♥ Combineer met onze kussens op maat.

Afmeting *

houtsoort *

kleurbehandeling *

kussens op maat *

kleur kussens sunproof *

nanoskin coating *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 291-1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Buitenbank Jonas met rugleuning is een fijne tuinbank van steigerhout.

Nog op zoek naar een leuk tuinbankje? Lees dan eens verder over deze tuinbank. Buitenbank Jonas met rugleuning wordt in onze eigen werkplaats gemaakt van steigerhout. Bij deze tuinbank kunt u dan ook zelf de afmetingen, soort steigerhout en behandeling bepalen. Ook heeft u de mogelijkheid voor zitkussens / rugkussens op maat.

Meer informatie over buitenbank Jonas op maat van steigerhout.

  • Keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout.
  • Keuze uit diverse kleurbehandelingen voor dit tuinbankje van steigerhout.
  • Standaard compleet gemonteerd geleverd.
  • Let op hout in de tuin moet wel ieder jaar behandeld worden om er zo lang mogelijk plezier van te houden!
  • Nieuw steigerhout moet direct behandeld worden in de tuin.

Afmetingen voor buitenbank Jonas met rugleuning van steigerhout.

Buitenbank Jonas met rugleuning van steigerhout is verkrijgbaar in diverse lengte afmetingen van 100cm tot 400cm, deze afmeting kies je tussen de opties.
De standaard hoogte van deze bank tot bovenkant zitting is 45cm, de zitdiepte is +/- 60cm en de rugleuning is 85 cm hoog.

Meer over de soorten steigerhout voor deze buitenbank Jonas.

Zoals hierboven omschreven kunt u bij dit tuinbankje hout voor verschillende soorten steigerhout kiezen.
Nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Vaak krijgen wij de vraag wat is het grote verschil.
Kort gezegd: nieuw steigerhout is blank hout en moet behandeld worden, old-look is op de zaagsneden na al goed behandeld voor de tuin. Dit hoeft u pas na een jaar te herhalen. Of u kunt er voor kiezen om dit goed bij te houden met de Nano-coating. Gebruikt steigerhout heeft al een leven achter zich op de bouwplaats dit geeft het een unieke doorleefde uitstraling. Meer over de specificaties en voorbeeldfoto’s vindt u hier.

Behandelen van houten buitenbank Jonas.

Ook kunt u kiezen voor een kleurbehandeling op buitenbank Jonas. Deze kunt u kiezen tussen de opties. Dan voeren wij de kleurbehandeling voor u uit. Natuurlijk kunt u dit ook zelf doen, dit is vaak toch wat voordeliger voor de portemonnee. Eventueel kunt u bij ons de verf producten ook los bestellen. Meer over het behandelen van het steigerhout vindt u op de pagina over steigerhout.

Houten buitenbank Jonas van steigerhout op de foto.

Houten buitenbank Jonas van steigerhout voor de tuin op de foto is 160cm lang.
Verder is dit bankje gemaakt van nieuw steigerhout en heeft het een dekkend zwarte kleurbehandeling gehad.

Maatwerk meubels voor de tuin.

Wij maken vrijwel al onze meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal vaste afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat meestal geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak binnen 48 uur van ons een vrijblijvende offerte op maat in uw mailbox.

Houten buitenbank Jonas met rugleuning en armleuningen uit eigen werkplaats.

In onze werkplaats worden al onze steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt deze nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Zitkussen op maat voor buitenbank Jonas in de tuin.

Het is natuurlijk onwijs makkelijk / handig dat bij ons alles op maat besteld kan worden. Maar een standaard kussen past dan vaak niet op uw tuinbankje. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kussens op maat mee te bestellen. Dit zijn mooie, strakke, 6 cm dikke kussens van een goede outdoor kwaliteit. Deze kussens hebben bijbehorende banden om het kussen om de bank de bevestigen. Tussen de opties heeft u ook de mogelijkheid om een kleur te kiezen. Hieruit heeft u keuze uit alle kleuren van de Sunproof Cartenza lijn. De kussens worden gevuld met polyether schuimrubber SG35.

Bij een bank tot 290 cm lang heeft u 1 lang zitkussen. Bij een lengte van een bank vanaf 300 cm wordt dit kussen standaard opgedeeld in 2 zitkussens.

Montage voor houten buitenbank Jonas met rugleuning en armleuningen.

Buitenbank Jonas van steigerhout wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus belangrijk dat u zelf controleert of dit meubel (met de afmetingen naar uw keuze) compleet gemonteerd naar de juiste plaats in de tuin past. Ook voor afhalen is het natuurlijk belangrijk dat u zorgt dat de bank compleet gemonteerd vervoerd kan worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buitenbank Jonas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.