Op zoek naar een klein bureau? Of het nu is om aan te werken, gamen of studeren. Een bureau moet passen bij jouw wensen en verwachtingen. In dit geval zoomen we even in op de afmeting van het bureau, dit artikel draait namelijk volledig om de kleinere bureaus. Waarom zou jij een klein bureau nodig hebben en hoe richt je deze zo functioneel mogelijk in. Houdt hierbij rekening met de ruimte en functie van het bureau.

Ruimtes waar een klein bureau van pas zal komen

Kleine bureaus zijn veelzijdige en handige werkplekken die in verschillende ruimtes van ons dagelijks leven van onschatbare waarde kunnen zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van ruimtes waar een klein bureau goed van pas kan komen.

Example A Roll Image

Thuiswerkplekken

In de afgelopen jaren is thuiswerken steeds populairder geworden. Een klein bureau kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de hoek van de slaapkamer, woonkamer of zelfs de keuken, waardoor je een fijne werkruimte kan creëren zonder dat het veel vloeroppervlak in beslag hoeft te nemen.

Example A Roll Image

Studentenkamers

Voor studenten met beperkte ruimte in hun slaapkamer of appartementen biedt een compact bureau een plek om te studeren, huiswerk te maken en onderzoeksprojecten uit te voeren.

Example A Roll Image

Kinderkamers

Een klein bureau in de kinderkamer kan dienen als een geweldige plek voor creatieve activiteiten, zoals tekenen en knutselen, of als rustige plek om huiswerk te maken.

Example A Roll Image

Logeerkamers

Wanneer de logeerkamer niet in gebruik is, kan een klein bureau dienen als multifunctionele werkplek voor administratieve taken of creatieve hobby’s.

Example A Roll Image

Kleine kantoren

In zakelijke omgevingen waarbij ruimte schaars is, kunnen kleine bureaus worden ingezet. Daarnaast zijn ze ook perfect als koffietafel of flexibele werkplek.

Example A Roll Image

Appartementen en tiny houses

In compacte woningen, zijn kleine bureaus perfect. Hierbij moet je iedere cm functioneel inrichten, hier kun je natuurlijk ook kiezen voor een multi-functionele tafel.

Tips voor de inrichting van een klein bureau

tekst

De afmeting voor jouw nieuwe Klein bureau.

Natuurlijk is behalve de uitstraling die jij zoekt de afmeting ook erg belangrijk. Zoek jij een groot bureau of juist een kleiner bureautje.
Heb jij veel administratie en zoek jij een dieper bureau? Of heb je juist minder ruimte en zoek je een smal bureau.
Omdat wij een groot deel van ons assortiment op bestelling maken kunnen wij u natuurlijk helpen met het ideale Klein bureau.

Natuurlijk wil je niet alleen een mooie bureau met de juiste afmetingen. Je zoekt ook een functioneel bureau. Een functioneel bureau is behalve de juiste afmeting en vormgeving ook stevig. Onze bureau’s zijn fijne, stevige bureau’s die bovendien vaak compleet gemonteerd worden geleverd. Of compleet gemonteerd kunnen worden afgehaald. Gewoon gemaakt van fijne materialen voor een stevig, duurzaam bureau.

Bekijk hier alle bureau’s >>

Maatwerk voor je ideale Klein bureau.

Heb jij al rondgekeken tussen ons ruime assortiment met bureaus? En het juiste bureau toch niet gevonden? Jammer, maar dat kan natuurlijk. Wij kunnen wel veel op maat maken. Dus als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen. Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij leggen dan graag de mogelijkheden uit. En kunnen u meteen informeren over de levertijden en kosten voor uw maatwerk Klein bureau.

Welke bureau’s vind je in ons assortiment?

steigerhouten bureau met krukje
Klein bureau