Kindermeubelen voor de tuin

Tuinmeubelen voor kinderen kunnen verschillende vormen aannemen, denk hierbij aan leuke kinderstoeltjes met een bijpassend tafeltje voor in de tuin, een picknicktafel op kindermaat maar bijvoorbeeld ook een stoere zand en watertafel.

houten Modderkeuken 1 old-look steigerhout

Een houten modderkeuken voor kleintjes in de tuin

Kinderen zijn gek op spelen met zand en water. Modderkoekjes, heksensoep etc. het mag allemaal gemaakt worden in deze hippe modderkeuken van hout. Deze modderkeuken is geschikt voor de grote en kleine tuin en zal gaan zorgen voor heel veel speelplezier!

Ontdek de magie van spelen in eigen tuin met onze kindermeubelen

Als ouder is er niets waar je meer van kan genieten als jouw kindje(s) gelukkig zien. Lekker spelend de wereld beetje bij beetje ontdekken en de verbeelding de vrije loop laten gaan. Ook buiten spelen hoort hier natuurlijk bij. En hoe fijn is het als je een plekje in de tuin kunt maken waar jouw kleintje veilig kan spelen terwijl je een oogje in de gaten kan houden.

Bij het creëren van de ideale plek is het handig om rekening te houden met de volgende situaties:
– Zorg dat er voldoende schaduw is tijdens het spelen op warme dagen.
– Kies voor leuke speel elementen zoals een krijtbord.
– Ga voor items die aansluiten bij de leeftijd en interesses van jouw kindje

modderkeuken | spelen met modder
Modderkeukentje van steigerhout
zand en watertafel gemaakt van douglashout xl
Zand en watertafel Groot van Douglashout
steigerhouten-krijtbordhuisje.1
Krijtbordhuisje voor binnen of buiten
Een mini-tuinsetje met een tafeltje en twee stoeltjes voor kinderen

Een mini-tuinsetje met een tafeltje en twee stoeltjes

Dit schattige en praktische peutersetje voor de tuin is speciaal ontworpen voor de jongste ontdekkers onder ons. Met zijn kleine formaat en lichtgewicht materialen is het perfect geschikt voor kleine handjes en past het gemakkelijk in elke hoek van de tuin of op het balkon. Of het nu gaat om een gezellige picknick met knuffels, een teken- en kleurmoment in de buitenlucht, of gewoon even lekker relaxen onder de blote hemel, dit mini-tuinsetje biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning.