Tafeltje en stoeltjes voor peuters: Een eigen plekje in de tuin

Ben jij op zoek naar een tafeltje met stoeltjes voor in de tuin om een eigen hoekje te creëren voor jouw peuter. Bij ons vindt je alles dat je nodig hebt om een leuke hoek in de tuin in te richten voor jouw ondernemende peuter.

Tafeltje en Stoeltjes voor Peuter in de Tuin

Een gezellig tuinsetje in de tuin voor jouw peuter

Ben jij op zoek naar een gezellig en functioneel tuinsetje voor jouw peuter? Bij Barts Meubelen hebben wij een divers assortiment met tafeltjes en stoeltjes speciaal ontworpen voor de kleintjes in jouw leven! Hier vind je alles wat je nodig hebt om een gezellige en comfortabele speelplek te creëren waar jouw peuter naar hartenlust kan spelen, tekenen, knutselen en ontspannen in de tuin.

Houten speeltafels met bijpassende stoeltjes voor peuters

Onze houten speeltafels met bijpassende stoeltjes voor peuters zijn niet alleen handig, maar zien er ook nog eens heel gezellig uit. Gemaakt van steigerhout of douglashout, voegen ze een vleugje natuurlijke uitstraling toe aan de speelhoek. Het warme en karakteristieke uiterlijk van het hout geeft de speeltafel en stoeltjes een charmante en rustieke uitstraling die perfect past bij elke tuin of buitenruimte.

peuterset kian van steigerhout
Houten bankje met tafeltje voor peuters
kinderpicknicktafel Dani
kinderpicknicktafel van steigerhout
Een mini-tuinsetje met een tafeltje en twee stoeltjes voor kinderen
Houten tafeltje met stoeltjes voor peuters
kinderpicknicktafel
Houten picknicktafel voor de allerkleinsten

Waterpret combineren met het houten peutersetje

En laten we het plezier van waterpret niet vergeten! Het peutersetje kan gerust nat worden, waardoor het perfect is voor wateractiviteiten op warme zomerdagen. Met een emmertje water kunnen kleintjes heerlijk kliederen en spetteren, terwijl ze zich vermaken en afkoelen in de tuin.

Of het nu gaat om gezellig samen spelen, kleuren, knutselen of een picknick in de tuin, onze houten speeltafels en stoeltjes bieden de perfecte omgeving voor eindeloos speelplezier. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen ouders genieten van het rustgevende uitzicht op hun spelende kinderen en de natuurlijke schoonheid van het houten meubilair in de tuin.

tafeltje en stoeltjes voor peuters grijs

Een fijn tuinmeubel voor de allerkleinsten

Een peutersetje is een fijn tuinmeubel voor de allerkleinsten in de tuin. Om lekker een stukje fruit aan te eten of een bekertje sap te drinken. Maar ook om aan te puzzelen of kleuren. Natuurlijk mag dit setje ook nat worden, dus met een emmertje water kliederen is ook reuze leuk.