KINDERKEUKEN DEN HAAG.

Kinderkeuken in Den Haag. Op zoek naar de aller – leukste speelkeuken? Bij Bartsmeubelen meubelen vindt u een ruim aanbod in steigerhouten keukentjes. Zo vindt u in ons assortiment stoere en schattige kinderkeukens. Voor zowel jongens als meisjes. Kies uit meer dan 20 steigerhouten speelkeukens.

kinderkeuken
kinderkeuken Den Haag

KINDERKEUKEN DEN HAAG VOOR JOUW MINI ME.

Speelkeuken in Den Haag. Een speelgoedkeuken voor kinderen blijft favoriet. Van kleins af aan leren kinderen veel door en tijdens hun spel. Hun fantasie wordt door spelen steeds opnieuw geprikkeld. En met een kinderkeuken kopiëren ze bovendien vaak ons eigen gedrag. Zo zul je regelmatig verbaasd staan te kijken van de manier waarop jouw mini-me lekker staat te koken. Zo herkenbaar.
Vindt hier jouw favoriete
speelkeuken >>

kinderkeuken Den Haag
KINDERKEUKEN DEN HAAG STEIGERHOUT

EEN “ECHTE KINDERKEUKEN DEN HAAG”.

Een “echte” speelkeuken voor kinderen in Den Haag. Net zoals die van mama en papa. Behalve de afmetingen is deze kinderkeuken bijna echt. Onze speelkeukens worden bijna altijd gemaakt van steigerhout. Stevig en duurzaam. Uren speelplezier zijn dus gegarandeerd. Hadden wij al verteld dat onze speelkeukens ook regelmatig voor kinderdagverblijven worden besteld?
BEKIJK HIER AL ONZE SPEELKEUKENS

KINDERKEUKEN STEIGERHOUT
KINDERKEUKEN STEIGERHOUT

KINDERKEUKEN DEN HAAG DIRECT ONLINE SAMENSTELLEN.

Jouw interieur is waarschijnlijk zorgvuldig samengesteld. En als jouw kindje(s) op bed liggen is het fijn dat je in rust kunt genieten. Niet prettig als je dan achterblijft met een felgekleurde collectie aan speelgoed. Wij zijn ons heel bewust van het feit dat een speelkeuken niet makkelijk op te ruimen is. Wij hebben daarom een collectie speelkeukens waarvan wij vinden dat ze gezien mogen worden. Behalve een ruim assortiment modellen en vele afmetingen personaliseer je dan ook de speelkeuken Den Haag nog volledig naar jouw wensen. Hierbij is er keuze uit de volgende opties:

  • diverse soorten steigerhout
  • vele kleuren
  • de werkblad hoogte
  • diverse figuren
  • de “oven”deur 
  • en de coating van het werkblad

Op deze manier willen we zorgen dat de nieuwe speelkeuken van jouw kind(eren) perfect combineert met jouw inrichting.
Stel hier jouw ideale speelkeuken samen.

KINDERKEUKEN STEIGERHOUTEN
KINDERKEUKEN STEIGERHOUTEN – GREYWASH

KINDERKEUKEN DEN HAAG.

Uw houten maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 60 minuten vanaf Den Haag. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Stelt u de kinderkeuken liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de speelkeuken graag bij u thuis. Zo krijgt ook uw kind zijn kinderkeuken in Den Haag.

Bekijk hier alle kinderkeukens