Kinderkeuken kopen voor in Den Haag

Ben je op zoek naar een kinderkeuken in Den Haag? Zoek jij de aller – leukste speelkeuken voor jouw kindje(s)? Barts meubelen heeft een ruim aanbod steigerhouten speelgoed keukentjes. Maar wel met een stoere, realistische twist. Zo vindt u in ons assortiment een mix van grote en kleine speelgoedkeukens. Voor zowel jongens als meisjes. Kies uit meer dan 20 steigerhouten kinderkeukens.

steigerhouten-speelkeuken-19.0
speelkeuken 12 van steigerhout

Kinderkeuken in Den Haag voor de kleine chef

Speelkeuken in Den Haag. Een speelgoedkeuken voor kinderen blijft favoriet. Van kleins af aan leren kinderen veel door en tijdens hun spel. Hun fantasie wordt door spelen steeds opnieuw geprikkeld. En met een kinderkeuken kopiëren ze bovendien vaak ons eigen gedrag. Zo zul je regelmatig verbaasd staan te kijken van de manier waarop jouw mini-me lekker staat te koken. Zo herkenbaar.

Een “echte kinderkeuken voor in Den Haag”

Een “echte” speelkeuken voor kinderen in Den Haag. Net zoals die van mama en papa. Behalve de afmetingen is deze kinderkeuken bijna echt. Onze speelkeukens worden bijna altijd gemaakt van steigerhout. Stevig en duurzaam. Uren speelplezier zijn dus gegarandeerd. Hadden wij al verteld dat onze speelkeukens ook regelmatig voor kinderdagverblijven worden besteld?

Kinderkeuken Den Haag direct online samenstellen

Jouw interieur is waarschijnlijk zorgvuldig samengesteld. En als jouw kindje(s) op bed liggen is het fijn dat je in rust kunt genieten. Niet prettig als je dan achterblijft met een felgekleurde collectie aan speelgoed. Wij zijn ons heel bewust van het feit dat een speelkeuken niet makkelijk op te ruimen is. Wij hebben daarom een collectie speelkeukens waarvan wij vinden dat ze gezien mogen worden. Behalve een ruim assortiment modellen en vele afmetingen personaliseer je dan ook de speelkeuken Den Haag nog volledig naar jouw wensen. Hierbij is er keuze uit de volgende opties:

  • diverse soorten steigerhout
  • vele kleuren
  • de werkblad hoogte
  • diverse figuren
  • de “oven”deur 
  • en de coating van het werkblad

Op deze manier willen we zorgen dat de nieuwe speelkeuken van jouw kind(eren) perfect combineert met jouw inrichting.
Stel hier jouw ideale speelkeuken samen.

Jouw nieuwe kinderkeuken gratis bezorgd in Den Haag

Uw houten maatwerk specialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 60 minuten vanaf Den Haag. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken. Maar ook online helpen we je natuurlijk graag met al uw vragen. En door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de speelkeuken gratis bij u thuis. Zo krijgt ook uw kindje een prachtige kinderkeuken in Den Haag.