Industriele vakkenkasten als roomdivider voor het kantoor

Saaie kantoorruimtes hoeven niet meer. Een kantoorruimte kan meer zijn dan alleen een functionele werkruimte. Goede kantoormeubelen combineren functionaliteit, persoonlijkheid en sfeer. Zoals je hieronder terug zal zien bij deze combinatie van industriële vakkenkasten als roomdivider. Een fijne werkruimte stimuleert je creativiteit en productiviteit.

Industriele vakkenkasten als roomdivider voor het kantoor
Industriele vakkenkasten als roomdivider voor het kantoor
industriele vakkenkasten op een kantoorpand als roomdivider
Industriele vakkenkasten als roomdivider voor het kantoor

Meer over de industriele vakkenkasten hierboven op het kantoor

Dit project is een maatwerk aanvraag geweest voor een kantoorpand. Omdat al onze meubelen in eigen werkplaats worden gemaakt kunnen wij vrijwel iedere maatwerk vraag ontwerpen en uitvoeren. Wat natuurlijk handig is om een zo functioneel mogelijke vakkenkast te creëren. De maten waar we bijvoorbeeld rekening mee kunnen houden zijn:

 • De afmetingen van de printer(s)
 • De maatvoering van een koffiezetapparaat
 • Vulling voor de kast zoals: multomappen, presentatiemateriaal of oplaadstations.

Voordelen van een roomdivider op het kantoor

 • Ruimteverdeling: Het helpt de kantoorruimte te verdelen in aparte secties, waardoor privacy en afzonderlijke werkruimtes ontstaan.
 • Organisatie: Roomdivider kaasten bieden opbergruimte voor dossiers, maar ook kantoorbenodigdheden zoals een printer en decoratieve items, waardoor het kantoor georganiseerd blijft. En er tegelijkertijd een fijne sfeer ontstaat wat de creativiteit ten goede komt.
 • Uitstraling en persoonlijkheid: Ze kunnen ervoor zorgen dat de totale uitstraling van het kantoor verbeterd en een saai kantoorpand een persoonlijke touch krijgt.
 • Ruimtebesparing: Ze dienen als dubbele functie, waarbij ze zowel als scheidingswand als opbergruimte fungeren, waardoor kostbare kantoorruimte optimaal kan worden benut.

Kies voor een aantal plantjes in de roomdivider kast

Misschien klinkt dit voor menig zakenman of zakenvrouw niet als een functionele indeling van de ruimte maar planten op het kantoor hebben naast een sfeervolle uitstraling ook nog andere functies. De belangrijkste voordelen van planten op kantoor zijn:

 • Luchtkwaliteit: Planten helpen de luchtkwaliteit te verbeteren door CO2 op te nemen en zuurstof vrij te geven. Ze kunnen ook schadelijke stoffen uit de lucht filtreren, wat de algemene luchtkwaliteit bevordert.
 • Stressvermindering: Het aanwezig zijn van planten kan stress verminderen en de gemoedstoestand verbeteren. Ze dragen bij aan een ontspannen en aangename werkomgeving.
 • Productiviteit: Onderzoek toont aan dat plantne de productiviteit kkunnen verhogen door werknemers gelukkiger en gemotiveerder te maken.
 • Geluidsabsorptie: Planten kunnen geluidsgolven absorberen, waardoor ze een zekere geluidsisolatie bieden en het omgevingsgeluid op kantoor verminderen.

Zorg dat jouw werkplek bruist van de energie en vergeet de “maandag opstartdag” of de het is weer zo’n dinsdag..

Vergelijkbare berichten