industriële wandplank eiken (25) 170>

vanaf86,00

Industriële wandplank eiken (25) met stalen wandbeugels 170 cm t/m 240 cm.

Deze industriële wandplank van massief eikenhout met stalen beugels is stoer en makkelijk te monteren. Eerst monteer je de stalen beugels aan de muur en vervolgens schuif je hier de plank tussen. Hierna schroef je de plank aan de stalen beugels. Uiteraard kan het ook in zijn geheel gemonteerd worden maar in stappen is makkelijker.

♥ Massief eikenhouten wandplank van +/- 25mm dik.
♥ Stalen beugels in kleur naar keuze.
♥ Lange afmetingen!

Afmetingen *

Coating op het eikenhout *

coating beugels *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 87656432 Categorie:

Beschrijving

Industriële wandplank eiken (25) een set van 2 stalen beugels met een eikenhouten plank.

Wij hebben een ruim assortiment wandplanken. Waaronder onze industriële wandplank eiken (25) met stalen beugels voor binnen. Industrieel, robuust met een luxe uitstraling. Makkelijk zelf te monteren en in vele afmetingen direct online te bestellen. Bij dit product heeft u de keuze in de lengte afmetingen 170cm, 180cm, 190cm, 200cm, 210cm, 220cm, 230cm en 240cm.

Een fijne, complete set. Maar wat kun je hiervan verwachten?

♥ Een prachtige plank van massief eikenhout met rechte kanten van maar liefst 25 mm dik.
Bij dit product heeft u de mogelijkheid voor een lengte van 170 cm t/m 240cm. Zoekt u een plank van 160cm of korter kijk dan hier.
♥ Inclusief 2 stalen wandbeugels die eventueel behandeld kunnen worden met een poedercoating naar keuze.
De wandplank wordt gemaakt van rustiek eikenhout.
Wij werken met rustiek eikenhout. Rustiek eikenhout mag scheurvorming / noest bevatten zoals u ook op de foto’s zal terugzien. De grotere scheurtjes/noesten kunnen we naar keuze licht of donker stoppen zodat er geen vuil in komt. Wilt u dit geef dat dan door in de opmerkingen.

De industriële wandplank eiken is uitsluitend voor binnengebruik.
Voor deze wandplank wordt kd-gedroogd eikenhout gebruikt waardoor hij geschikt is voor binnen.
Deze set wordt geleverd inclusief bijbehorend pluggen / bouten.
De standaard meegeleverde pluggen zijn bedoeld voor stenen muren. Eventueel kunt u deze ook combineren met holle-wandpluggen (niet meegeleverd) voor gebruikt bij een muur van gipswand.

Extra keuzes voor de industriële wandplank eiken (25):

⊕ Een coating op de wandplank
Een aanrader! ( zeker met bijvoorbeeld plantjes ) Wij werken namelijk met een ultra transparante, matte coating. Deze laag durven we dan ook zo goed als onzichtbaar te noemen maar beschermt het hout wel tegen vlekjes door vocht / knoeien.

⊕ Een kleurbehandeling op de wandplank.
We kunnen de wandplank ook in een kleur oliën. Dit is nog niet bij ieder product online toegevoegd maar hier zijn wij druk mee bezig. Een kleurolie vraagt wel iets meer onderhoud bij u thuis. Dit is namelijk een product wat u toch met enige regelmaat zal moeten bijwerken door slijtage. Daarentegen zitten er wel hele mooie kleuren tussen.

De industriële wandplank eiken (25) op de foto.

De industriële wandplank eiken (25) met stalen beugels op de foto is 100 cm breed en 20 cm diep.
Deze eikenhouten plank is niet voorzien van een beschermende coating en heeft ook geen kleurbehandeling gehad.
De stalen wandbeugels op de foto zijn voorzien van een matzwarte poedercoating.

Meer informatie / vragen over de industriële wandplank eiken (25) met metalen wandbeugels.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over een van de eerder beschreven keuzes. Wij hebben een aantal handige informatiepagina’s geschreven. Hierop vindt u ook enkele voorbeeldfoto’s. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen met een van ons te bespreken. En ook voor het aanvragen van een maatwerk offerte kunt u telefonisch/per mail bij ons terecht.

Eikenhout

Staal

Snelle levertijd de industriële wandplank eiken (25) met metalen muurbeugels.

Deze wandplank industrieel maken wij z.s.m. na het plaatsen van de bestelling in order. Soms is dit dezelfde dag. Soms de volgende werkdag. Een klein beetje afhankelijk van de dag van bestellen. Hierna wordt hij indien gekozen voorzien van een coating en klaargezet voor afhalen of ingepland voor bezorgen. Afhankelijk van uw keuze. Wij bellen / mailen altijd na ontvangst en controle van de bestelling.

Bezorgen / afhalen van de wandplank industrieel (25) voor aan de muur.

De industriële wandplank eiken (40) voor aan de muur kunnen wij door middel van pakketpost maar verzenden tot een lengte van 160cm. Hierboven moeten wij helaas de transportkosten door middel van ons eigen transport rekenen. Afhalen is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “industriële wandplank eiken (25) 170>” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.