Steigerhouten tuinset Ludo

Vanaf 599,00

Steigerhouten tuinset Ludo bestaat uit een ronde tuintafel met 6 hockers.

Deze steigerhouten tuinset Ludo bestaat uit een ronde tuintafel met 6 hockers van steigerhout. Hieronder kiest u het soort steigerhout en eventuele behandelingen. Ook heeft u de mogelijkheid om zitkussens met bandjes mee te bestellen.

✅ Op de foto ziet u steigerhouten tuinset Ludo in old-look steigerhout zonder kleurbehandeling.

houtsoort *

kleurbehandeling *

kussens voor de zitting *

kleur kussens sunproof *

montage *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 303 Categorie:

Beschrijving

Steigerhouten tuinset Ludo een tuinset met een ronde tafel.

Steigerhouten tuinset Ludo bestaat uit een ronde tuintafel met 6 bijpassende hockers van steigerhout voor buiten. De tuintafel heeft een rond steigerhouten blad en staat op een robuuste vierkante voet van steigerhout. Hieromheen vindt je standaard de 6 steigerhouten hockers.

Afmetingen voor de tuinset met ronde tafel.

Hoogte van de tuintafel: 78 cm
Diameter van het steigerhouten tafelblad: 120 cm
Hoogte van de hocker: 45 cm
Zitting van de hocker: 40 x 40 cm

Steigerhouten tuinset Ludo zelf samen stellen in andere afmetingen?

Past deze afmeting niet bij uw wensen. Dat kan natuurlijk. Deze steigerhouten tuinset kunt u ook los terugvinden op onze website. Snel zoeken? Typ dan Ludo in bij de zoekbalk. Dan komt de steigerhouten tuintafel naar voren. Bij dit product kunt u de tuintafel in diverse afmetingen samenstellen. De bijpassende krukken kunt u hier terugvinden.

Tuinset ronde tafel Ludo – houtsoorten en meer.

Standaard wordt tuinset Ludo gemaakt van steigerhout. Hierbij heeft u keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Er zit naast een verschil in het uiterlijk ook verschil in de behandelingen en geschiktheid voor buiten. Kiest u voor nieuw steigerhout of gebruikt steigerhout dan adviseren wij u te kiezen voor een kleurbehandeling of een kleurloze beschermlaag zoals onze Nano-coating. Nieuw steigerhout en gebruikt steigerhout zijn namelijk niet standaard voorzien van een beschermlaag tegen de weersinvloeden.

Meer hierover leest u hier.

Zitkussens met bandjes voor de steigerhouten hockers van deze ronde tuinset.

Bij deze tuinset van steigerhout is het mogelijk om kussens op maat direct mee te bestellen. Wij maken deze kussens niet zelf maar besteden dit uit aan een vakman gespecialiseerd in kussens op maat. Voor de hocker kussens heeft u keuze voor kussens van 6 cm dik of 8 cm dik. De zitkussen hoezen zijn van sunproof Cartenza en worden gevuld met polyether schuimrubber SG35. De kussentjes bevestigd u aan de hocker door middel van bandjes met klittenband sluiting. Voor de kussens heeft u keuze uit de kleuren van de sunproof Cartenza Lijn. Een afbeelding met de kleuren vindt u tussen de product foto’s.

Hoe zit het met de montage van steigerhouten tuinset Ludo?

Deze steigerhouten tuinset Ludo wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze set wilt afhalen u goed moet nameten of deze in uw bus / aanhanger zal passen. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in uw tuin. Lukt dit niet kunnen wij deze ronde tuinset ook in delen maken, dit moeten we wel gelijktijdig met het plaatsen van de bestelling weten!

Meer informatie over tuinsets van Barts meubelen en handige informatie.

Wij maken bijna al onze tuinsets op maat. Hierdoor kunnen wij rekening houden met uw wensen en veel keuzes aanbieden voor bijvoorbeeld uw ronde tuinset. natuurlijk kan het ook wat lastig zijn, zoveel keuze en misschien loopt u wel tegen vragen aan. Hier helpen wij u natuurlijk graag bij. We hebben daarom al wat informatieve pagina’s geschreven.. Maar als er nog vragen zijn bent u ook altijd welkom in onze showroom of kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Informatie over steigerhout en het behandelen ervan.
Informatie over bezorgen.
Informatie over afhalen.
Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en/of Instagram.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten tuinset Ludo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *