Alsibois houtvuller 1L Beuk

50,00Op werkdagen voor 12:00 besteld = zelfde dag verzonden.

Alsibois Houtvuller 1L Beuk. Met de 2-componenten houtvuller van Alsibois kun je ieder project tot een succes maken. Gebruik het voor het vullen van scheurtjes / noesten of voor het restaureren van oude meubelstukken. Alsibois kan gebruikt worden in de moeilijkste bewerkingen. Sculptuur, meubelpoten, sponningen en meer dankzij zijn uitzonderlijke hechting.

Artikelnummer: 6095440388379 Categorie: Tag:

Beschrijving

Alsibois Houtvuller 1L Beuk.

Met de 2-componenten houtvuller van Alsibois kun je ieder project tot een succes maken. Gebruik het voor het vullen van scheurtjes / noesten of voor het restaureren van oude meubelstukken. Alsibois kan gebruikt worden in de moeilijkste bewerkingen. Sculptuur, meubelpoten, sponningen en meer dankzij zijn uitzonderlijke hechting.

Toepassingen Alsibois Houtvuller.

Alsibois wordt toegepast voor de herstelling van ramen, deuren, parket, trappen, boten, MDF, spaanplaten en hout. Natuurlijk kun je altijd even bij ons langskomen voor een korte uitleg / demonstratie van dit product.

Waarom Alsibois Houtvuller?

✔️ Alsibois krimpt niet na het drogen.
✔️ Sneldrogend ( 5 – 10 minuten, afhankelijk van de kamertemperatuur).
✔️ Kan worden afgewerkt met olie, vernis, waterbeits en verf.
✔️ Fijne korrelgrootte, dringt diep door in bijv. scheurtjes.
✔️ Prachtige hout-look na manuele of machinale bewerking.
✔️ Uitzonderlijke hechting.
✔️ Makkelijk in het bewerken van grote oppervlaktes, vloeit niet uit.

Ruim assortiment kleuren Alsibois houtvuller.

In de 0,4 liter variant kent Alsibois maar liefst 13 kleuren. Namelijk, Neutraal, Eik, Meranti, Merbo, Lichtrood, Rood, Wit Melamine, Movingui, Noten, Wengé, Teak, Gerookt Eiken en Beuk.

In de 1L variant kent het maar liefst 11 varianten. Namelijk, Neutraal, Eik, Meranti, Merbo, Lichtrood, Rood, Wit Melamine, Movingui, Noten, Wengé en Beuk.

Extra verharder voor Alsibois houtvuller.

Ook zijn de verharders los verkrijgbaar. Handig als je toch net iets meer verbruikt als het kleine mespuntje. Of als je het tubetje nog wel eens wilt verliezen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alsibois houtvuller 1L Beuk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *