Eikenhouten nachtkastje Jurgen

Vanaf280,00levertijd 2-6 weken

Dit eikenhouten nachtkastje Jurgen is prachtig voor op de slaapkamer. Gaat u voor hangend of staand? Bij dit mooie nachtkastje kan het allebei! Hieronder stelt u nachtkastje Jurgen naar eigen wens samen. Let op; deze eikenhouten nachtkastjes besteld u per stuk. 

coating eiken

coating staal

ladegeleiders

Productprijs: 280,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Eikenhouten nachtkastje Jurgen staat prachtig naast uw bed.

Dit eikenhouten nachtkastje Jurgen is niet alleen erg mooi maar ook praktisch. In het open gedeelte heeft u ruimte voor bijvoorbeeld een boek of tijdschrift. En de rest kunt u mooi uit het zicht opbergen in de lade met handgemaakte stalen handgreep. Dit nachtkastje kunt u op de vloer zetten maar is ook uitermate geschikt om tegen de muur aan te hangen.

Afmetingen eikenhouten nachtkastje jurgen

Dit eikenhouten nachtkastje is 40 cm hoog x 40 cm breed en 35 cm diep.

Houtsoort nachtkastje jurgen

Dit eikenhouten nachtkastje wordt gemaakt van rustiek eikenhout van 25mm dik.

Coating eikenhouten nachtkastje jurgen

Onbehandeld eikenhout en vocht zijn een slechte combinatie. Als onbehandeld eikenhout nat wordt heeft u namelijk een grote kans op vlekken / kringen. Denkt u dat er kans is dat het eikenhout nat zal worden adviseren wij te gaan voor een coating op het eiken.

Stalen handgreep van eikenhouten nachtkastje Jurgen

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van de stalen handgreep. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Transparant spuiten zorgt voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Een poedercoating geeft een strak resultaat en goede bescherming van het staal.

Montage eikenhouten nachtkastje

Dit eikenhouten ladekast Jurgen wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het laten monteren aan de muur door ons bij u thuis is helaas niet mogelijk. Uiteraard wordt er wel een hoekankertje meegeleverd zodat u het nachtkastje makkelijk zelf kunt monteren aan de muur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eikenhouten nachtkastje Jurgen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…