Industrieel dressoir Steenbergen

Vanaf 1.630,00Levertijd 2-6 weken

Industrieel dressoir Steenbergen van vintage eikenhout en staal heeft u ruimte om al uw spullen op te bergen. Hieronder stelt u dit industriële dressoir naar uw eigen wensen samen.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

Behandeling staal

ladegeleiders

Productprijs: 1.630,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 10003 Categorie:

Beschrijving

Industrieel dressoir Steenbergen van vintage eikenhout.

Dit industriele dressoir van vintage eikenhout en staal heeft veel handige opbergruimte. Zo heeft u 2 lades waarin u spullen kunt opbergen. Natuurlijk vindt u achter de deuren ook veel opbergruimte. Verder heeft u voor de lades keuze uit normale lade geleiders of lade geleiders met soft-close.

De afwerking van industrieel dressoir Steenbergen

Om het totaalplaatje compleet te maken hebben we bij dit industriele dressoir gekozen voor handgemaakte stalen handgrepen. Deze handgrepen worden gemaakt van koker 20x20mm. Het stalen frame voor het industriële dressoir is gemaakt van koker 25x25mm en is ingelegd met +/- 25 mm dik vintage eikenhout.

Afmeting industrieel dressoir Steenbergen.

Dit dressoir industrieel vintage eikenhout en staal is standaard 100 cm hoog.
De lengte en diepte van dit eikenhouten dressoir kunt u zelf kiezen tussen de opties.

Het dressoir industrieel vintage eikenhout en staal Steenbergen van de foto is 180 cm lang x 50 cm diep.
Het industriële dressoir heeft een standaard hoogte van 100 cm hoog.

Eigen productie voor industrieel dressoir Steenbergen.

De kans is groot dat u dit leest omdat u zich aan het oriënteren bent voor een nieuw meubel / nieuwe meubels. Een meubel uit onze eigen productie kunt u vrijwel altijd naar eigen maten / afwerkingen samenstellen. Dit is ook het geval bij ons industriele dressoir Steenbergen.

Zowel het lassen van het stalen frame als het inleggen met hout hiervan gebeurd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij deze kast dan ook in vele afmetingen en afwerkingen aanbieden. Natuurlijk heeft u hierdoor wel te maken met een levertijd, de huidige levertijden worden bij ieder product vermeld.

Samenstellen van een industrieel dressoir, hoe werkt dit?

Wij denken dat het prettig is om keuze te hebben. Daarom hebben wij bij onze producten gekozen te werken met een basisprijs en een x-aantal opties.

De basisprijs is de kast op basis van de kleinste afmeting en blank, onbehandeld staal en blank, onbehandeld eikenhout.
Hierna kunt u tussen de opties kiezen voor verschillende afmetingen, verschillende behandelingen van het staal en verschillende behandelingen op het eikenhout. Bij deze opties worden uiteraard de kosten per stap vermeld.

Afwijkende maten voor industrieel dressoir Steenbergen.

Wilt u dit industriële dressoir graag in een afmeting die u hier niet kunt selecteren.
Geen probleem mail ons met de naam van het product, de afmetingen en uw gegevens en wij maken geheel vrijblijvend een offerte.

Een industrieel dressoir is niet demontabel.

Onze stalen dressoirs zijn niet demontabel, ze zijn volledig gelast, dit betekend dat u goed moet opmeten of de kast ook bij u naar binnen past. Vergeet hierbij ook moeilijke draaien, deurposten of een lift niet na te meten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industrieel dressoir Steenbergen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *