peuterset Lynn

Vanaf154,00Levertijd 2-5 weken

Peuterset Lynn bestaat uit een ruime tafel met brede stoel.
De tafel heeft een unieke uitstraling en kan in elke gewenste samenstelling gemaakt worden.

houtsoort

kleurbehandeling

figuur

coating blad

Productprijs: 154,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095429771710 Artikelnummer: 985 Categorie:

Beschrijving

De peuterset Lynn is perfect om aan te knutselen

Deze peuterset is gemaakt van steigerhout en daardoor erg stevig. Kinderen kunnen heerlijk spelen aan deze peuterset of deze gebruiken om aan te knutselen. Door het hart-figuurtje wat in de peuterset gezaagd wordt, krijgt de peuterset een leuke en speelse uitstraling.

Houtsoort en kleurbehandeling van de peuterset

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor verschillende houtsoorten en kleurbehandelingen. De peuterset Lynn op de foto is gemaakt van gebruikt steigerhout, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor nieuw steigerhout of old-look steigerhout.

Coating op het blad voor peuterset Lynn

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage van peuterset Lynn

In onze werkplaats worden alles met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt het meubel nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Deze peuterset Lynn wordt compleet gemonteerd geleverd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “peuterset Lynn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *