peuterset Levi

Vanaf141,00Levertijd 2-5 weken

Peuterset Levi is een set van 2 peuterstoelen met een bijpassende tafel. Door het open model is deze set niet te zwaar en kunnen de jonge peuters de stoel nog gemakkelijk verplaatsen.

houtsoort

kleurbehandeling

coating blad

Productprijs: 141,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095438988901 Artikelnummer: 975 Categorie:

Beschrijving

De peuterset Levi; stevig en stoer voor kleine kinderen

Deze peuterset is gemaakt van steigerhout en daardoor erg stevig. Kinderen kunnen heerlijk spelen aan deze peuterset of deze gebruiken om aan te knutselen.

Houtsoort en kleurbehandeling peuterset levi

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor verschillende houtsoorten en kleurbehandelingen. De peuterset Levi op de foto is gemaakt van old-look steigerhout, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor nieuw steigerhout of gebruikt steigerhout.

Coating op het blad voor peuterset levi

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage van peuterset levi

In onze werkplaats worden alles met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt het meubel nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Deze peuterset Levi wordt compleet gemonteerd geleverd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “peuterset Levi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *