Steigerhouten peuterset Kian

Vanaf 171,00Levertijd 3-8 weken

Deze steigerhouten peuterset Kian is perfect voor uw ondernemende peuter. Op het bankje is voldoende ruimte voor 2 kindjes om heerlijk te tekenen en kleuren. Hieronder stel je deze set naar je eigen wensen samen.

houtsoort

kleurbehandeling

coating blad

Productprijs: 171,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 974654980 Categorieën: ,

Beschrijving

Steigerhouten peuterset Kian; een kindertafeltje met bijpassend bankje.

Nog op zoek naar een leuk kindertafeltje voor uw peuter. Deze peuterset bestaande uit een tafeltje met bijpassend bankje is perfect voor uw peuter en een vriendje. Gezellig samen tekenen op het bankje of heerlijk bouwen met duplo, alles is mogelijk.

Afmetingen voor peuterset Kian.

Het steigerhouten tafeltje van deze peuterset is 80 cm lang x 40 cm breed x 50 cm hoog.
Het steigerhouten bankje met armleuning en rugleuning is 80 cm lang x 40 cm diep.
De totale hoogte van dit bankje is +/- 60 cm hoog en de zithoogte is 29 cm hoog.

Keuze voor diverse soorten steigerhout

Tussen de opties heeft u voor deze steigerhouten kinderset de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling steigerhouten peuterset Kian

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten peuterset Kian op de foto

De steigerhouten peuterset Kian op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.
Het blad is voorzien van een transparante coating.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo gemakkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage van uw steigerhouten peuterset Kian

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de peuterset in elkaar gezet en weer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de peuterset nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Deze steigerhouten peutersets zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten set in uw auto past. Ook voor bezorgen is het handig te controleren of het gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten peuterset Kian” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *