Steigerhouten speelgoedkist

Vanaf 155,00

Stel deze steigerhouten speelgoedkist hieronder naar eigen wens samen.
Dit model heeft een standaard hoogte van 50 cm.

» De overige afmetingen bepaalt u hieronder zelf.

afmetingen *

houtsoort *

kleurbehandeling *

wielen onder de kist *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 10009 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze stoere steigerhouten speelgoedkist is perfect als extra opbergruimte voor het speelgoed van uw kinderen.

Deze speelgoedkist is gemaakt van steigerhout en is dus erg stevig. De speelgoedkist is stoer afgewerkt met handgrepen van touw.

Tussen de opties kan u ook kiezen om voor wieltjes onder de speelgoedkist, zodat deze gemakkelijk uit de weg gereden kan worden.

Afmetingen

Tussen de opties kiest u zelf voor de breedte en diepte van de speelgoedkist. Standaard is de hoogte van de deze steigerhouten speelgoedkist 50 cm.

De steigerhouten speelgoedkist van de foto is 120 cm breed en 60 cm diep.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

De steigerhouten speelgoedkist van de foto is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen voor deze steigerhouten speelgoedkist zelf bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze steigerhouten speelgoedkist wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus belangrijk dat u zelf controleert of deze speelgoedkist (met de afmetingen naar uw keuze) compleet gemonteerd in de auto past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelgoedkist” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…