Steigerhouten kinderkaptafel 2

Vanaf 448,00

Dit wilt toch ieder kind ?! Een kaptafel met een grote opbergkast ernaast.. Bijvoorbeeld voor haar mooie prinsessenjurken en bijpassende kroontjes. Verder kunnen haar make-uppies opgeborgen worden in de lade onder het bureau maar is er ook nog ruimte genoeg op het blad.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

coating blad *

stoeltje *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: st-kpt-2 Categorie:

Beschrijving

Steigerhouten kinderkaptafel 2

Steigerhouten kinderkaptafel 2 is uitgerust met

  • een ster boven de spiegel
  • een spiegel
  • plankjes aan de wand

∇     Bij dit model kunt u een stoeltje bijbestellen. 
       Er past onder dit kaptafeltje maximaal 1 stoeltje.

De overige, losse accessoires zijn niet inbegrepen.

Afmetingen steigerhouten kinderkaptafel 2.

Deze steigerhouten kinderkaptafel is 130 cm breed x 42 cm diep en 130 cm hoog.

De steigerhouten kinderkaptafel op de foto

De steigerhouten kinderkaptafel op de foto is gemaakt van gebruikt steigerhout en heeft een grey-wash kleurbehandeling gehad.

 

 

Het zelf samenstellen concept van Barts meubelen.

Doordat wij alles op bestelling maken zijn onze kaptafels voor kinderen grotendeels te personaliseren. Zo kiest u zelf het soort steigerhout, de kleur (bijv. wit, grijs of zelfs roze). Daarnaast bepaalt u zelf de werkbladhoogte die past bij de leeftijd van uw kleintje(s).

Meer informatie over een steigerhouten kinderkaptafel gemaakt door Barts meubelen.

Wat leuk dat u eraan denkt om een steigerhouten kinderkaptafel voor uw kleintje(s) door ons te laten maken. De kans is groot dat u al heeft gezien dat er veel verschillende modellen zijn en dat deze kaptafels ook allemaal weer te personaliseren zijn in de opties. Dat roept natuurlijk vragen op. Want wat is nu het grote verschil tussen de houtsoorten en hoe zien de kleuren eruit.

Natuurlijk vinden we het leuk als u langskomt zodat wij dit rustig met u kunnen doornemen. Maar we begrijpen ook dat u een drukke agenda heeft of dat het misschien wel ver rijden is! Daarom hebben we een aantal pagina’s geschreven met extra informatie en afbeeldingen. Zo kunnen we u hopelijk ook digitaal al een stuk verder helpen!

Handgemaakt met zorg en aandacht.
In onze werkplaats worden alle steigerhouten kaptafels met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de tafel in elkaar gezet en wordt de kaptafel nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de kaptafel nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Alle kaptafels worden volledig gemonteerd.
Het is dus een kwestie van de kaptafeltje op zijn plaats zetten en het speelplezier kan beginnen!
Kiest u voor afhalen? Controleer dan even of de kaptafel in uw auto past.