Speelgoedwinkeltje

Vanaf245,00Levertijd 2-6 weken

Het is heerlijk spelen in dit houten winkeltje voor kinderen. In dit speelgoedwinkeltje kunnen ze volledig opgaan in hun eigen fantasiewereld. Wordt het een bakkerij of snoepwinkeltje?

houtsoort

kleurbehandeling

werkbladhoogte

coating blad

montage

Productprijs: 245,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095422154190 Artikelnummer: 98776657 Categorie:

Beschrijving

Speelgoedwinkeltje van hout

In dit heerlijke winkeltje van steigerhout wilt ieder kindje toch wel aan de slag. Laat ze hun eigen winkeltje beginnen in groente, fruit of tover hem om tot bakkerij! Of wat dacht je van ijssalon? Met dit houten winkeltje kunnen ze alle kanten op.

Afmeting van dit houten speelgoedwinkeltje

Dit steigerhouten speelgoedwinkeltje is 120 cm hoog x 120 cm diep x 120 cm breed. De werkblad hoogte voor dit model kies je tussen de opties passend bij de leeftijd van de kinderen.

Houtsoort voor speelgoedwinkeltje

Dit houten speelgoed winkeltje wordt gemaakt van steigerhout. Hierbij heeft u de keuze voor nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Waarbij je met gebruikt steigerhout wel iets meer gevoeligheid hebt voor splinters ondanks ons zorgvuldige schuren.

Het houten winkeltje voor kinderen op de foto

Het houten winkeltje op de foto is gemaakt van behandeld (old-look) steigerhout. Verder heeft deze de standaard afmetingen en heeft deze een werkblad hoogte van 50cm.
Deze heeft geen kleurbehandeling en geen coating gehad.

Montage houten winkeltje voor kinderen

Dit winkeltje voor kinderen wordt in 3 delen geleverd. Het voorste gedeelte, achterste gedeelte en de verbinding hiertussen. Dit is gemakkelijk zelf te monteren maar icm bezorging kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speelgoedwinkeltje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *