Speelgoedwinkeltje

Vanaf 225,00Levertijd 1-4 weken

Heerlijk spelen in dit steigerhouten winkeltje voor kinderen. In dit speelgoedwinkeltje kunnen ze volledig opgaan in hun eigen fantasiewereld. Wordt het een bakkerij of snoepwinkeltje?

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

coating blad *

montage *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 98776657 Categorie:

Beschrijving

Speelgoedwinkeltje van hout.

In dit heerlijke winkeltje van steigerhout wilt ieder kindje toch wel aan de slag. Laat ze hun eigen winkeltje beginnen in groente, fruit of tover hem om tot bakkerij! Of wat dacht je van ijssalon? Met dit houten winkeltje kunnen ze alle kanten op.

Afmeting van dit steigerhouten speelgoedwinkeltje.

Dit steigerhouten speelgoedwinkeltje is 120 cm hoog x 120 cm diep x 120 cm breed.
De werkblad hoogte voor dit model kies je tussen de opties passend bij de leeftijd van de kinderen.

Houtsoort voor het speelgoedwinkeltje.

Dit houten speelgoed winkeltje wordt gemaakt van steigerhout. Hierbij heeft u de keuze voor nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Waarbij je met gebruikt steigerhout wel iets meer gevoeligheid hebt voor splinters ondanks ons zorgvuldige schuren. Meer over steigerhout en eventuele kleurbehandelingen lees je hier.

Het speelgoed winkeltje op de foto.

De speelgoed winkel op de foto is gemaakt van old-look steigerhout. Verder heeft deze de standaard afmetingen en heeft deze een werkblad hoogte van 50cm. Deze heeft geen kleurbehandeling en geen coating gehad.

Montage voor het speelgoedwinkeltje.

Dit winkeltje voor kinderen wordt in 3 delen geleverd. Het voorste gedeelte, achterste gedeelte en de verbinding hiertussen. Dit is gemakkelijk zelf te monteren maar icm bezorging kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speelgoedwinkeltje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.