Wijnkast Puur

Vanaf3.325,00Levertijd 2-6 weken

Deze wijnkast Puur is ideaal voor horeca gelegenheden en echte wijnliefhebbers. Deze wijnkast biedt genoeg ruimte voor al uw wijn en andere dranken. Doordat alles in het zicht ligt behoud u zelf overzicht en ziet het er ook nog eens erg mooi uit.

afmeting kasten links & rechts

breedte tussenstuk

coating eiken

coating staal

Productprijs: 3.325,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095436376335 Artikelnummer: 14309-1-1-1 Categorie:

Beschrijving

Deze wijnkast Puur is echt een plaatje.

Deze mooie wijnkast Puur is speciaal ontworpen voor horeca gelegenheden. Deze ruime wijnkast biedt genoeg opbergruimte voor al uw wijn- en andere drankflessen. Deze kast is gemaakt van rustiek eikenhout en staal is gemaakt van stalen koker 40 x 40 mm en is ingelegd met rustiek eiken van +/- 25 mm dik.

Afmetingen

Tussen de opties kiest u zelf de breedte van de kasten (links en rechts), let hierbij op dat de breedte van deze kasten standaard even veel is. Ook bepaald u zelf de breedte van het tussenstuk.
Ook bepaald u zelf de hoogte van deze wijnkast.

Deze wijnkast is standaard 40 cm diep.

Bij de wijnkast van de foto zijn de kasten (links en rechts) 110 cm breed en is het tussenstuk 140 cm breed, dit geeft de kast een totale breedte van 360 cm. Deze kast is 240 cm hoog en heeft de standaard diepte van 40 cm.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Bij de wijnkast Puur op de foto heeft het staal een zwarte poedercoating gehad.

Coating op het eiken

Eikenhout is erg gevoelig voor vlekjes. Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat het eiken niet veel donkerder / glimmend wordt maar toch beschermd is tegen vlekjes.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze wijnkast Puur wordt in drie delen geleverd, namelijk de twee kasten (links en rechts) en de tussen planken. Voor bezorgen en afhalen is het natuurlijk wel belangrijk dat de onderdelen in zijn geheel naar de juiste plaats in de ruimte kan worden gebracht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wijnkast Puur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *