Wandkast industrieel Mick

Vanaf1.999,00Levertijd 2-6 weken

Wandkast industrieel Mick is de blikvanger voor in jouw woning. Een stoere, industriele kast voor tegen de muur met veel opbergruimte. Maar ook open vakken voor een sfeervolle inrichting.

Afmeting

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

ladegeleiders

Productprijs: 1.999,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095427465482 Artikelnummer: 38735413256 Categorie:

Beschrijving

Wandkast industrieel Mick.

Deze industriele wandkast is een blikvanger voor de woonkamer maar ook in de keuken of op het bedrijf. De industriele kast heeft een stalen frame en wordt ingelegd met massief eikenhout. Dit zorgt voor een sfeervol, stoer geheel passend in vele woonstijlen.

Wandkast industrieel Mick met deuren en lades.

Deze wandkast bestaat uit 2 diepte maten. Het onderste gedeelte is 90 cm hoog en cm 50 cm diep. Het bovenste gedeelte heeft een diepte van 35 cm.
In het onderstel deel van de kast heb je links en recht een deur met een stalen handgreep, hierachter bevindt zich 1 legplank. Dus achter iedere deur heeft u 2 vakken. In  het midden heeft u 2 lades met stalen handgrepen. Naar keuze kunnen deze in soft-close worden uitgevoerd.

Bovenin heeft deze industriele wandkast een speelse indeling. Links bevindt zich een klein vakje met deur en rechts een groot vak met deur. Achter het kleine deurtje heeft u natuurlijk geen legplank, achter de grote deur bovenin heeft u ook weer 1 legplank.

Meer over wandkast industrieel Mick.

Handige informatie over deze industriële kast Mick van eikenhout en staal.

  • Een stalen frame van koker 40x40mm.
  • De kast wordt ingelegd met massief, verlijmd rustiek eikenhout van +/- 25mm dik.
  • De binnenkanten van de lades worden gemaakt van blank vuren.
  • De stalen handgrepen worden in eigen werkplaats gemaakt en behandeld in dezelfde kleur als het frame.

Indeling wandkast industrieel Mick.

Zoals hierboven al verteld zijn er geen standaard hoogte en breedte maten voor industriele kast Mick.

Bij iedere gekozen afmeting wordt de kast zo opgebouwd dat hij dezelfde look behoudt.
In alle afmetingen heeft deze kast dus 2 lades, 4 deuren en evenveel open vakken. Deze worden verdeeld in verhouding van de gekozen afmeting.

Wandkast industrieel Mick op de foto.

Kast Mick op de foto is 200 cm breed en 200 cm hoog.
Het stalen frame zoals hier afgebeeld is voorzien van een mat zwarte poedercoating en het eikenhout is behandeld met de beschermende coating.

Let op: De kast staat uiteraard niet op wielen. Hij is gefotografeerd op een meubelhondje.

Eigen productie industriele kasten.

De kans is groot dat u dit leest omdat u zich aan het oriënteren bent voor een nieuw meubel / nieuwe meubels. Een meubel uit onze eigen productie kunt u vrijwel altijd naar eigen maten / afwerkingen samenstellen. Dit is ook het geval bij onze industriële kast Fos.

Zowel het lassen van het stalen frame als het inleggen met hout hiervan gebeurd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij deze kast dan ook in vele afmetingen en afwerkingen aanbieden. Natuurlijk heeft u hierdoor wel te maken met een levertijd, de huidige levertijden worden bij ieder product vermeld.

Samenstellen van de industriele wandkast.

Wij denken dat het prettig is om keuze te hebben. Daarom hebben wij bij onze producten gekozen te werken met een basisprijs en een x-aantal opties.

De basisprijs is de industriële kast op basis van de kleinste afmeting en blank, onbehandeld staal en blank, onbehandeld eikenhout. Hierna kunt u tussen de opties kiezen voor verschillende afmetingen, verschillende behandelingen van het staal en verschillende behandelingen op het eikenhout. Bij deze opties worden uiteraard de kosten per stap vermeld.

Een industriële kast is niet demontabel.

Onze stalen kasten zijn niet demontabel, ze zijn volledig gelast, dit betekend dat u goed moet opmeten of de kast ook bij u naar binnen past. Vergeet hierbij ook moeilijke draaien, deurposten of een lift niet na te meten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandkast industrieel Mick” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…