Steigerhouten vakkenkast 12

Vanaf 147,00Levertijd 1 - 4 weken

Stel deze steigerhouten vakkenkast 12 hieronder naar eigen wens samen.
Dit model is 120 cm breed x 39 cm diep x 45 cm hoog.

♥ Handige tip: hierin passen de bekende Ikea bakken!
♥ Ook perfect voor in de hal onder de kapstok.

houtsoort *

kleurbehandeling *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Categorieën: ,

Beschrijving

Steigerhouten vakkenkast 12

Korte informatie over steigerhouten vakkenkast 12.

  • Heeft totaal 3 open vakken.
  • Buitenafmeting: 120 cm lang x 45 cm hoog x 39 cm diep.
  • Materiaal: steigerhout.
  • Open achterkant
  • Wordt compleet gemonteerd geleverd.
  • De binnenmaat van de vakken is

De losse accessoires op de foto zijn niet inbegrepen.

Afmetingen voor deze steigerhouten opbergkast.

Deze steigerhouten speelkeuken is 120 cm breed x 39 cm diep en 45 cm hoog.
Deze opbergkast van steigerhout heeft totaal 3 vakken, 1 rij van 3 vakken. Natuurlijk handig om losse spullen in op te bergen maar hier een persoonlijke favoriet om te vullen met de bekende Ikea bakken ;).

De steigerhouten opbergkast op de foto.

De steigerhouten vakkenkast 12 op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

De werkwijze en meer informatie over Barts meubelen.

Met trots kunnen wij zeggen dat we ongeveer 90% van ons volledige assortiment zelf maken. Waaronder natuurlijk onze steigerhouten meubels. Wij zijn dus geen weder verkopende partij voor uw steigerhouten meubels. In onze eigen werkplaats worden de meubels bedacht, berekend en gemaakt. Dit is dan ook de reden waarom er bij ons op de site zoveel keuze-mogelijkheden zijn.

Bij een bezoek aan onze showroom/werkplaats zult u dus ook geen mega-groot magazijn vinden. Ook geen geautomatiseerde fabriek op een druk industrieterrein. Wat zult u wel vinden? Een mooie, gezellige werkplaats met kleine showroom midden in het buitengebied van Heerle (omgeving Roosendaal) waar uw meubel nog met aandacht en ambacht wordt gemaakt.

Dit zorgt wel voor een “korte” levertijd. Wij proberen natuurlijk de levertijden altijd zo minimaal mogelijk te houden. Maar onder levertijden komen wij natuurlijk niet uit met zoveel keuzes.

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen wordt deze altijd z.s.m. ingepland en bespreken wij een datum voor afhalen/bezorgen. Bij deze meubels is levering altijd d.m.v. ons eigen transport.

Handgemaakt meubelen met zorg en aandacht.
In onze werkplaats worden alle steigerhouten kindermeubels met de hand gemaakt. Dit gebeurd uiteraard met zorg en aandacht. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt alles nogmaals nagelopen.

Hierna volgt de evt. kleurbehandeling en vervolgens wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hiermee proberen wij de kans op ruwe plekjes / splinters tot het minimale te beperken. Nu blijft steigerhout in de basis natuurlijk wel een robuust materiaal en kunnen we 100% splintervrij niet garanderen.

Nog vragen?

Natuurlijk vinden we het leuk als u langskomt in onze (kleine) showroom zodat wij alle vragen rustig met u kunnen doornemen. Maar we begrijpen ook dat u een drukke agenda heeft of dat het misschien wel ver rijden is! Daarom hebben we een aantal pagina’s geschreven met extra informatie en afbeeldingen. Zo kunnen we u hopelijk ook digitaal al een stuk verder helpen!

Meer informatie over steigerhout.
Meer informatie rondom bezorgen.
Levertijden en betaalmethodes.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten vakkenkast 12” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *