Vakkenkast eikenhout en staal 4

Vanaf832,00Levertijd 2-6 weken

Deze vakkenkast eikenhout en staal 4 is onwijs stoer en bied genoeg ruimte om uw mooiste woonaccessoires in te zetten. Tussen de opties vindt u verschillende afmetingen en behandelingen.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

Productprijs: 832,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095454699607 Artikelnummer: 35883743905 Categorie:

Beschrijving

Vakkenkast eikenhout en staal 4.

Deze industriele vakkenkast wordt gemaakt van stalen koker van 25x25mm. Hij wordt ingelegd met rustiek eikenhout van +/- 25 mm dik. In de open vakken kunt u enkele woonaccessoires of een paar prachtige foto’s plaatsen. Daarnaast heeft u natuurlijk ook nog 2 dichte vakken waarin u wat overige spullen uit het zicht kan opbergen.

Afmeting vakkenkast eikenhout en staal 4.

Deze industriele vakkenkast is standaard 40 cm diep.
Tussen de opties kiest u zelf de hoogte en breedte maat.

Deze vakkenkast industrieel van eikenhout en staal is op de foto is 80 cm breed en 210 cm hoog.

Het stalen frame van vakkenkast eikenhout en staal 4.

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Bij de vakkenkast eikenhout en staal 4 is het staal transparant gespoten.

Coating op het eiken van deze vakkenkast industrieel.

Tussen de opties vindt u de keuze voor een transparante coating op het eiken. Wat houd dit in? Het eikenhout van de kast is onbehandeld en daardoor gevoelig voor vlekjes/kringen. Wilt u bijvoorbeeld een plantje in de kast gaan zetten waarbij de kans aanwezig is dat er water op het eiken zal komen adviseren wij zeker te gaan voor de transparante coating. Deze coating is waterafstotend, maar toch mat en geeft daardoor een minimaal kleurverschil.

Montage vakkenkast eikenhout en staal 4.

Deze vakkenkast eikenhout en staal 4 wordt compleet gemonteerd geleverd. Het is daarom belangrijk dat u goed controleert of de kast in zijn geheel bij u naar binnen past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vakkenkast eikenhout en staal 4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *