Kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal

(1 klantbeoordeling)

Vanaf2.570,00Levertijd 2-6 weken

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal is nieuw in ons assortiment. De combinatie van het warme vintage eikenhout en het stoere staal is geweldig. Hieronder stelt u deze set kasten naar uw eigen wensen samen.

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

Productprijs: 2.570,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 14848 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhouten en staal wilt toch iedereen?

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal is nieuw in ons assortiment. En bestaat uit boekenkast vintage eikenhout en staal 4, kast vintage eikenhout en staal Nikki en kast vintage eikenhout en staal Maud.

Misschien is het al opgevallen, maar wij zijn onwijs fan van de combinatie eikenhout en staal. En wat is er nu beter als 1 kast van vintage eikenhout en staal? Juist een combi-set van 3 verschillende kasten die samen toch 1 mooi geheel vormen. Zet de kasten naast elkaar op een lange muur of zet ze los van elkaar weg in uw huis. Met deze set kunt u alle kanten op.

Afmetingen

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal bestaat uit 3 kasten van 75 x 185 cm.
Deze kasten hebben allemaal een diepte van 47 cm.
De stalen pootjes hebben een hoogte van +/- 10 cm.

Eikenhout beschermen

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal worden ingelegd met onze vintage eiken planken van +/- 25 mm dik. Eikenhout is van zichzelf vrij gevoelig voor vlekjes / kringen. Om het eikenhout goed te beschermen tegen vlekjes door bijvoorbeeld vette vingers of water kunt u ervoor kiezen het eikenhout te laten coaten. Deze keuze en de bijbehorende prijs vindt u terug bij de opties.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Bij de kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal op de foto is het staal transparant gespoten.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling waaronder ook deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal. Waarom? Wij willen dat onze meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij via de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal worden compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

1 beoordeling voor Kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal

  1. Ida van Driel

    Geweldig mooie kasten,ben er erg blij mee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *