kast gebrand eikenhout en staal Justin

Vanaf1.550,00Levertijd 2-6 weken

Kast gebrand eikenhout en staal Justin – een prachtige industriele wandkast. Deze stoere kast bied onderin voldoende opbergruimte terwijl je bovenin de ruimte hebt om je mooiste woonaccessoires of boekencollectie te laten zien. Het gebrande eikenhout geeft de kast een uniek karakter.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

Productprijs: 1.550,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 875526 Categorie: Tag:

Beschrijving

Kast gebrand eikenhout en staal Justin.

Deze stoere kast bied onderin voldoende opbergruimte terwijl je bovenin de ruimte hebt om je mooiste woonaccessoires of boekencollectie te laten zien. Het gebrande eikenhout geeft de kast een uniek karakter.

Kenmerken kast gebrand eikenhout en staal Justin

  • Stoer stalen frame van koker 4x4cm
  • Stoere stalen handgrepen
  • Achterwand van witte meubelplaat
  • 1 eikenhouten legplank achter de kastdeuren
  • Hout: gebrand massief eikenhout van +/- 22-25mm dik.

Afmetingen kast gebrand eikenhout en staal Justin

Tussen de afmetingen kun je de hoogte en breedte van deze kast kiezen.
Het onderste deel van de kast, het deel met de deuren is altijd 85 cm hoog.
De diepte van deze kast is standaard 40 cm diep.

Hoe is de kast gebrand eikenhout en staal Justin op de foto samengesteld?

De kast op de foto is 180cm breed en 200 cm hoog.
De kast heeft een mat-zwarte poedercoating gehad op het staal en een transparante coating op het eikenhout.

Het stalen frame voor kast gebrand eikenhout en staal Justin

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

Er is natuurlijk ook de keuze voor een poedercoating op het staal. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook als de kast in vochtigere ruimtes komt te staan.

Kasten die op maat gemaakt worden

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Compleet gemonteerd tijdens levering / afhalen

Deze kast gebrand eikenhout en staal Justin wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “kast gebrand eikenhout en staal Justin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *