Boekenkast vintage eikenhout en staal 4

Vanaf495,00Levertijd 2 - 6 weken

Deze stoere boekenkast van vintage eikenhout en staal 4 is nieuw in ons assortiment. De combinatie van het warme vintage eikenhout en het stoere staal is geweldig. Hieronder stelt u de kast naar uw eigen wensen samen.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

Productprijs: 495,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095435853868 Artikelnummer: 14845 Categorie:

Beschrijving

Boekenkast vintage eikenhout en staal 4

Deze boekenkast vintage eikenhout en staal vinden wij echt een fantastische aanvulling op ons assortiment! De combinatie van hout en staal is natuurlijk razend populair, veel mensen stappen over naar een industrieel interieur. En dat is natuurlijk niet voor niks..

Deze boekenkast is ingelegd met vintage eikenhouten planken van +/- 25 mm dik. Dit is eikenhout wat is gebrand tot een warme bruin/grijze kleur. Verder is het stalen frame van deze boekenkast gemaakt van koker 25 x 25 mm.

Afmetingen

Tussen de opties heeft u keuze uit verschillende hoogte en breedte maten.
De standaard diepte van deze kast is 47 cm.

De boekenkast vintage eikenhout en staal zoals op de foto is 75 cm breed en 185 cm hoog.

Eikenhout beschermen

Deze boekenkast wordt ingelegd met vintage eiken planken van +/- 25 mm dik. Eikenhout is van zichzelf vrij gevoelig voor vlekjes / kringen. Om het eikenhout goed te beschermen tegen vlekjes door bijvoorbeeld vette vingers of water kunt u ervoor kiezen het eikenhout te laten coaten. Deze keuze en de bijbehorende prijs vindt u terug bij de opties.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Bij de boekenkast vintage eikenhout en staal 4 op de foto is het staal transparant gespoten.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling waaronder ook deze boekenkast vintage eikenhout en staal. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze vakkenkast van vintage eikenhout en staal wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boekenkast vintage eikenhout en staal 4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…