Computerkast rustiek eikenhout en staal

Vanaf1.062,50Levertijd 2-6 weken

Deze computerkast rustiek eikenhout en staal stelt u hieronder helemaal zelf samen. Zo kiest u hieronder zelf de afmetingen, de coating op het staal en de coating op het eiken.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

Productprijs: 1.062,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095433838843 Artikelnummer: 389579483 Categorie:

Beschrijving

Computerkast rustiek eikenhout en staal.

Onze computerkasten zijn stoer en modern. Praktische kasten voor bijvoorbeeld de woonkamer of je studeerkamer. Deze computerkast is gemaakt van rustiek eikenhout van +/- 25 mm dik en stalen koker van 40 x 40 mm.

Afmeting computerkast rustiek eikenhout en staal.

Onze computer kast heeft een standaard diepte van 40 cm.
Tussen de opties heeft u de keuze voor een breedte en hoogte maat.

Computerkast rustiek eikenhout en staal op de foto.

De pc kast op de foto is 100 cm breed x 220 cm hoog en 40 cm diep.
Het stalen frame van de kast op de foto is voorzien van een matzwarte poedercoating.

Het staal van computerkast rustiek eikenhout en staal.

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Coating op het hout van de computerkast.

Eikenhout is erg gevoelig voor vlekjes. Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat de kast niet veel donkerder / glimmend wordt maar toch beschermd is tegen vlekjes.

Compleet gemonteerd geleverd.

Deze computerkast rustiek eikenhout en staal wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis, hier bent u zelf verantwoordelijk voor.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Computerkast rustiek eikenhout en staal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…