BBQ Flavour chunck eiken 2.5KG

13,99binnenkort weer leverbaar

BBQ Flavour Chunks zijn ideaal om extra smaak te geven aan je gerechten. Gebruik deze Chunks voor een lange rooksessie. Chunks in Eiken geven een heerlijke geur en kleuren je ingrediënten goudgeel tot bruin. Dit hout geeft een zware, dikke rook en is geschikt voor het roken van grotere stukken vlees.

EAN: 8720364491314 Artikelnummer: 100315 Categorie:

Beschrijving

BBQ Flavour chunck eiken 2.5KG

BBQ Flavour Chunks zijn ideaal om extra smaak te geven aan je gerechten. Gebruik deze Chunks voor een lange rooksessie. Chunks in Eiken geven een heerlijke geur en kleuren je ingrediënten goudgeel tot bruin. Dit hout geeft een zware, dikke rook en is geschikt voor het roken van grotere stukken vlees. Chunks in Eiken zijn uitermate geschikt voor kalkoen, paling, rund, varkensworst, rood vlees, wild en zalm. Bij het roken van kleinere stukken kip, zoals kip of vis, zullen deze chunks een bittere smaak afgeven.

Toepassing BBQ Flavour chunck eiken

Chunks kun je zowel nat als droog gebruiken. Bij droog gebruik zal er geen daling van de temperatuur in je BBQ plaatsvinden en geven de chunks een lichte rooksmaak af. Bij droog gebruik ontstaat er onmiddellijk rookontwikkeling. Als je er voor kiest om chunks eerst te weken, zal het hout een intensievere rooksmaak afgeven.

De temperatuur in je BBQ zal dalen en er zal eerst stoomontwikkeling plaatsvinden. Chunks zijn ook geschikt om in een gas barbecue te gebruiken. Plaats hierbij de Chunks in een metalen box.

Inhoud box: 2.5KG

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BBQ Flavour chunck eiken 2.5KG” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…