BBQ Flavour chunck abrikoos

12,79Snel geleverd

BBQ Flavour Chunks zijn ideaal om extra smaak te geven aan je gerechten. Gebruik deze Chunks voor een lange rooksessie. Chunk Abrikoos geeft een bacon-achtige smaak zoals Chunks in Hickory, maar is milder en zoeter. Deze Chunks zijn uitermate geschikt voor kaas, kalkoen, kip, varkensvlees en vis.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 100324 Categorie:

Beschrijving

BBQ FLAVOUR CHUNCK ABRIKOOS.

BBQ Flavour Chunks zijn ideaal om extra smaak te geven aan je gerechten. Gebruik deze Chunks voor een lange rooksessie. Chunks in Abrikoos geeft een bacon-achtige smaak zoals Chunks in Hickory, maar is milder en zoeter. Deze Chunks zijn uitermate geschikt voor kaas, kalkoen, kip, varkensvlees en vis.

TOEPASSING BBQ FLAVOUR CHUNCK ABRIKOOS.

Chunks kun je zowel nat als droog gebruiken. Bij droog gebruik zal er geen daling van de temperatuur in je BBQ plaatsvinden en geven de chunks een lichte rooksmaak af. Bij droog gebruik ontstaat er onmiddellijk rookontwikkeling. Als je er voor kiest om chunks eerst te weken, zal het hout een intensievere rooksmaak afgeven. De temperatuur in je BBQ zal dalen en er zal eerst stoomontwikkeling plaatsvinden. Chunks zijn ook geschikt om in een gas barbecue te gebruiken. Plaats hierbij de Chunks in een metalen box.

VERZENDING BBQ FLAVOUR CHUNCK ABRIKOOS.

Dit product leveren wij uit voorraad. Verzending middels PostNL is gratis bij besteding vanaf €50,- En natuurlijk kunt u het ook altijd afhalen in onze winkel / showroom te Heerle NB. Nabij Roosendaal en Bergen op Zoom.

Extra informatie

Gewicht

500 gram

Andere suggesties…