Pizzasteen medium Yakiniku

43,99Verzonden binnen 1-2 werkdagen.

Deze keramische steen verdeelt gelijkmatig de warmte en houdt overtollig vocht vast, zodat je altijd een krokante pizzabodem hebt. Brood en vooral pizza bak je op hoge temperatuur. Brood tussen de 200-250 °C en pizza tussen de 350-400 °C. Plaats ruim van tevoren je mulitlevel lift, hitteschild en standaardrooster met hierop je pizzasteen. Zonder hitteschild zou de pizzasteen zo heet worden, dat de bodem van je pizza of brood direct zou verbranden.

1 op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 160040 Categorie:

Beschrijving

De pizzasteen medium voor de kamado medium van Yakiniku.

Wil jij aan de slag gaan met het bakken van pizza’s op jouw Yakiniku Kamado medium? Hiervoor heb je o.a. de pizzasteen medium van Yakiniku nodig. Hieronder volgt een korte uitleg voor het gebruik van de pizzasteen. Wist je dat je deze ook kunt gebruiken om brood of taart te bakken in jouw Kamado?!

De pizzasteen gebruiken op jouw kamado compact.

Deze keramische steen verdeelt gelijkmatig de warmte en houdt overtollig vocht vast, zodat je altijd een krokante pizzabodem hebt. Brood en vooral pizza bak je op hoge temperatuur. Brood tussen de 200-250 °C en pizza tussen de 350-400 °C. Plaats ruim van tevoren je mulitlevel lift, hitteschild en standaardrooster met hierop je pizzasteen. Zonder hitteschild zou de pizzasteen zo heet worden, dat de bodem van je pizza of brood direct zou verbranden.

Jouw bestelling afhalen / verzenden.

Deze pizzasteen medium proberen wij uit voorraad te leveren. De voorraad zie je ook bij het product vermeld staan. Als we dit op voorraad hebben kan het direct worden afgehaald of wordt het binnen 2 dagen verzonden. Verzending middels PostNL is gratis bij besteding vanaf €50,-

Extra informatie

Diameter

36,5 CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pizzasteen medium Yakiniku” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *