Pizzasteen medium Yakiniku

43,99voor 12:00 besteld = direct verzonden

Wil jij aan de slag gaan met het bakken van pizza’s op jouw Yakiniku Kamado medium? Hiervoor heb je o.a. de pizzasteen medium van Yakiniku nodig. Hieronder volgt een korte uitleg voor het gebruik van de pizzasteen. Wist je dat je deze ook kunt gebruiken om brood of taart te bakken in jouw Kamado?!

Beschrijving

De pizzasteen medium voor de kamado medium van Yakiniku.

Wil jij aan de slag gaan met het bakken van pizza’s op jouw Yakiniku Kamado medium? Hiervoor heb je o.a. de pizzasteen medium van Yakiniku nodig. Hieronder volgt een korte uitleg voor het gebruik van de pizzasteen. Wist je dat je deze ook kunt gebruiken om brood of taart te bakken in jouw Kamado?!

De pizzasteen medium gebruiken op jouw kamado.

Deze keramische steen verdeelt gelijkmatig de warmte en houdt overtollig vocht vast, zodat je altijd een krokante pizzabodem hebt. Brood en vooral pizza bak je op hoge temperatuur. Brood tussen de 200-250 °C en pizza tussen de 300-350 °C. Plaats ruim van tevoren je mulitlevel lift, hitteschild en standaardrooster met hierop je pizzasteen. Zonder hitteschild zou de pizzasteen zo heet worden, dat de bodem van je pizza of brood direct zou verbranden.

Diameter 36.5cm
Hoogte 4.2cm
Gewicht 2.4KG

Extra informatie

Diameter

36,5 CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pizzasteen medium Yakiniku” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *