Hitteschild mini Yakiniku

27,99Levertijd 3-5 werkdagen

Wil je je kamado mini meer als oven gebruiken dan als grill dan is een hitteschild mini onmisbaar hiermee zorgt u dat geen rechtstreekse stralingswarmte op uw product krijgt dus is het ideaal om bijvoorbeeld pulled-pork op lage temperatuur te maken of zelfs een pizza op hoge temperatuur te maken.

EAN: 8720364490683 Artikelnummer: 110030 Categorieën: ,

Beschrijving

Hitteschild mini Yakiniku.

Wanneer je gaat garen met indirecte hitte plaats je een hitteschild mini tussen je rooster en je brandende kolen. Het hitteschild zal er voor zorgen dat je geen rechtstreekse stralingswarmte van de kolen op je ingrediënt krijgt. Het schild zal ook voorkomen dat olie of vet vlammen zal geven. Wanneer je indirect gaat garen gebruik je je Kamado meer als oven dan als grill. De BBQ-smaak zal echter wel steeds in je bereiding zitten, doordat je in een besloten BBQ aan het koken bent. Je kunt indirect zowel op hoge (bijvoorbeeld pizza) als op lage temperaturen (bijvoorbeeld pulled pork) werken.

Een hitteschild is onmisbaar voor je mini kamado.

Met een hitteschild bescherm je ingrediënten tegen directe hitte. Hiermee voorkom je dat vlees en vis verbrand of droog wordt. Een hitteschild is onmisbaar om indirect te grillen op je Kamado.

Extra informatie

Diameter

20,7 CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hitteschild mini Yakiniku” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *