Halve maan rooster large (2 stuks) Yakiniku

120,99Levertijd 3-5 werkdagen

Deze halve maan roosters gebruik je in combinatie met de multilevel lift. Hiermee kun je je halve maan roosters op verschillende hoogtes plaatsen om je ingrediënten te bereiden. Zo kun je de afstand tussen de kolen en je rooster aan beide zijden bepalen en kun je altijd de perfecte garing per ingrediënt realiseren.

EAN: 8720364490294 Artikelnummer: 190024 Categorieën: ,

Beschrijving

Halve maan roosters large (2 stuks) Yakiniku.

Met de halve maan roosters large van YAKINIKU® haal je het maximale uit Kamado. Deze roosters gebruik je in combinatie met de multilevel lift. Hiermee kun je je halve maan roosters op verschillende hoogtes plaatsen om je ingrediënten te bereiden. Zo kun je de afstand tussen de kolen en je rooster aan beide zijden bepalen en kun je altijd de perfecte garing per ingrediënt realiseren.

Halve maan roosters Large in combinatie met de multi level lift.

Met het multilevelsysteem kun je je Kamado flexibel indelen. Zo kun je eenvoudig op het zelfde moment grillen met directe en indirecte zones. Je splitst je Kamado als het ware in tweeën. Je kunt links en rechts met en zonder een hitteschild werken, gecombineerd met de halve maan roosters. Zo kun je aan de ene kant je ingrediënt beschermen tegen de hitte en aan de andere kant garen met directe hitte. Deze verpakking bevat 2 stuks.

Extra informatie

diameter

46,5 CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Halve maan rooster large (2 stuks) Yakiniku” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *