Tuinposter: Breng sfeer in jouw tuin.

Met onze tuinposters creëer je een heerlijke sfeer in jouw tuin. Er zijn vele verschillende varianten zodat er altijd eentje is die perfect aansluit bij jouw tuin. Kies voor een mooie afbeelding of een inspirerende quote. Zwart-wit of juist in kleur. Ook de zandkleurige, beige tinten mogen in dit assortiment natuurlijk niet ontbreken.

tuinposter zwart met witte tekst geniet van het merk zoedt
tuinposter geniet zwart-wit
Tuinposter wit met gedichtje 'In de zon lui en loom, de zomer is mijn favoriete droom'
tuinposter zwart-wit tekst
Tuinposter groen met tekst 'Mijn favoriete plekje is in de zon'
tuinposter groen met tekst

Een saaie schutting? Met onze tuinposters valt dit niet meer op!

Is het eigenlijk tijd om de schutting te vervangen maar wil je deze kosten nog even uitstellen? Een tuinposter is een eenvoudige en betaalbare manier om de tuin een persoonlijke touch te geven en die schutting een beetje te verdoezelen.

Een van de voordelen van een tuinposter is dat het weerbestendig is. Of het nu regent, sneeuwt of zonnig is, de poster blijft mooi en kleurrijk. Dit komt doordat de posters zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen. Bovendien zijn tuinposters gemakkelijk te installeren en te vervangen. Zo kun je je tuin elk seizoen een nieuwe look geven met een andere poster. Kortom, een tuinposter is de ideale manier om je tuin te verfraaien en het hele jaar door te genieten van een mooie buitenruimte.

schommelbank tuin Torro Douglas
Sfeer tuinposter en tuinkussens van zoedt.
tuinset sanne voorraad.2
Sfeer tuinposter wit met tekst en tuinset Sanne

Tuinposters: Een origineel cadeau voor iedere gelegenheid.

Iedereen heeft denk ik wel zo’n persoon in zijn omgeving waarbij je nooit weet wat je moet geven. Vaak komt het dan uiteindelijk neer op een flesje drank, bloemen of iets lekkers. Maar wist je dat een tuinposter ook een onwijs leuk cadeau is om te geven. Het is iets waar veel mensen niet over nadenken en waar altijd wel een leuk plekje voor te vinden is in de tuin. Een aantal leuke gelegenheden om een tuinposter cadeau te doen:

  • Moederdag
  • Een housewarming
  • Verjaardag van een vriendin
  • Een bedankje
  • Maar bijvoorbeeld ook als afscheidscadeau voor een collega
  • Of wat dacht je als cadeau voor de juf.

Natuurlijk kun je bij de opmerkingen in je bestelling altijd laten weten dat het een cadeautje is. Dan zullen wij het kosteloos, feestelijk verpakken! Zo hoef je er thuis helemaal niets meer aan te doen.

Geef je tuin een persoonlijke touch met een tuinposter

De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen. En waar ontspan je beter als in een tuin die helemaal past bij jouw. Dit kun je doen door een tuinposter toe te voegen. Een tuinposter met tekst kan een mooie boodschap overbrengen en je tuin net dat beetje extra geven. Denk bijvoorbeeld aan een inspirerende quote of een leuke tekst.

tuinposter wit met zwart hartje 80x60cm merk zoedt
Tuinposter wit met hart
Tuinposter wit met tekst 'Zon wijn & kletsen'
Tuinposter wit met tekst
tuinposter wit met tekst - he zon ga je mee stralen
Tuinposter: he zon ga je mee stralen?

Hoe monteer je een tuinposter?

De tuinposters zijn voorzien van 4 ringen, 1 in iedere hoek. Je kunt de poster mooi bevestigen met hoekhaak schroeven. Wil je liever niet boren? Dan kun je Tesa dubbelzijdige tape voor buiten proberen.

Materialen voor de tuinposters van Zoedt.

De tuinposters van Zoedt worden gemaakt van 510 grams bisonyldoek. Dit doek wordt normaal gebruikt voor zeilen van schepen. Het is van stevige kwaliteit, geschikt voor alle weertypes en makkelijk schoon te maken.

Creëer een moderne sfeer in je tuin met een tuinposter

Door een tuinposter toe te voegen aan je tuin, geef je deze een persoonlijke touch en maak je het geheel compleet. Ongeacht de stijl van je tuin, past een tuinposter altijd bij de omgeving. Het is een eenvoudige manier om je tuin op te fleuren en er een gezellige sfeer te creëren. Kortom, met een tuinposter haal je gemakkelijk meer uit je tuin en geniet je nog meer van het buitenleven.

Tuinposter zwart wit

Natuurlijk hebben wij van het merk Zoedt prachtige tuinposters. Posters met tekst of bijvoorbeeld een tuinposter met een hart. Prachtig in combinatie met hout en plantjes. Maar natuurlijk ook voor een hele strakke tuin.