Een tuinbankje van hout

Het is heerlijk buiten zitten op de tuinbank van hout. Het is genieten buiten. Zeker op een plekje in het zonnetje. Tuinbanken voor buiten maken wij van douglas hout, steigerhout en eikenhout. Maar ook buitenbanken van boomstambladen. Bovendien zijn er veel modellen voor tuinbankjes. Wil jij een tuinbank met rugleuning of gewoon een klein bankje in de tuin. Combineer hem met outdoor kussens of zet hem aan de tuintafel als eettafelbankje. Bij ons stel je de bank voor buiten makkelijk en snel online samen.

| optimaal zitcomfort | van massief hout | volledig te personaliseren |

buitenbank-met-rug-vigo
eikenhouten tuinbankje met x-poot eikenhout zonde rugleuning
douglas-tuinbank-1
buitenbank jonas van steigerhout

Een tuinbankje voor de tuinliefhebber

Een leuk bankje mag in jouw tuin natuurlijk niet ontbreken. Binnen ons ruime assortiment vindt je kleine tuinbankjes voor de stadstuin. Maar ook grote tuinbanken voor de echte tuinliefhebber. En wat dacht je van een bankje voor aan de tuintafel. Met een eettafelbankje kun je namelijk heel makkelijk extra zitplaatsen creëren. Wat jou doel voor het bankje buiten ook is. Het wordt in ieder geval heerlijk genieten dit zomerseizoen op een bank voor buiten van Barts meubelen.

✓ Ruim assortiment bankjes voor buiten.
✓ Alle tuinbankjes stel je in meerdere maten online samen.
✓ Leverbaar in steigerhout, eikenhout, douglas en boomstam modellen.
✓ Waterafstotend te behandelen met onze nano-coating
✓ Snelle levertijden.

Geniet in het zonnetje op jouw nieuwe tuinbankje.

Even ontspannen, me-time. Het is zo belangrijk om even bij te komen van ons drukke leven. Neem af en toe eens de tijd voor jezelf. Tijd om neer te ploffen op de bank. Lekker een boekje lezen, kijken naar je spelende kinderen, drankjes met vrienden. Zet jouw buitenbank op een zonnig plek in de tuin en ga er zo vaak mogelijk op zitten. Je stelt bij ons alle tuinbanken naar eigen wens samen. Heeft jouw ideale tuinbank een rugleuning of juist niet. Wil jij kussens voor extra zitcomfort?

Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bankje met een goed boek of een heerlijk glas wijn.

⟫  In veel afmetingen direct online.
⟫  In steigerhout, douglas of eikenhout.
⟫  Makkelijk te verzetten met een feestje.
⟫  Snelle levering ook bij maatwerk.
⟫  Te combineren met outdoor kussens in alle kleuren.

Meer tuinbankjes >

tuinbankje-douglas
Tuinbankje

Een bankje van steigerhout in jouw tuin.

Het meest voorkomende houtsoort voor de bank buiten blijft steigerhout. Steigerhout heeft een stoer uiterlijk en een fijn prijskaartje. Onze steigerhouten tuinbankjes zijn altijd snel te leveren. En we hebben ook bijzondere modellen zoals een tete a tete bankje en wat dacht je van onze steigerhouten kruiwagenbank.. Een steigerhouten  tuin bankje kan ook leuk aan de tuintafel als eettafelbankje.

Een douglas tuinbank voor jouw tuin.

Douglas is een onwijs populair houtsoort voor in de tuin. Er worden douglas tuinmeubels gemaakt zoals douglas onze tuinbanken. Maar er worden ook schuttingen en overkappingen van gebouwd. Ben jij van de rust en eenheid dan kunnen we ons voorstellen dat je dit allemaal met elkaar wilt laten matchen.

Een buitenbank van eikenhout.

Nieuw binnen ons assortiment is de keuze voor een buitenbank van eikenhout. Eikenhout is een prachtig houtsoort ook zeker voor in de tuin. Een bankje in de tuin van eikenhout creëert direct een prachtige, luxe sfeer. Maak een fijn plekje in de tuin waar u jarenlang met plezier zal kunnen zitten en ontspannen.

Geniet jij binnenkort ook op een van onze tuinbankjes?

Wil jij ook zo genieten.. Stel dan zeker jouw ideale tuinbank online samen. Of kom langs in onze showroom/showtuin en stel jouw ideale bankje met een van ons samen. Onze kwaliteitsbanken voor buiten zijn het wachten waard. Mooi massief hout, handgemaakt, in jouw ideale afmetingen. Dit wil jij toch ook!