Een tuinbankje voor buiten van hout.

Heerlijk buiten zitten op het tuinbankje van hout. Het is genieten buiten. Zeker op een plekje in het zonnetje. Tuinbanken voor buiten maken wij in douglas hout, steigerhout en eikenhout. Maar ook buitenbanken van boomstambladen. Bovendien zijn er veel modellen voor het tuinbankje. Wil jij een tuinbank met rugleuning of gewoon een klein bankje in de tuin. Combineer hem met outdoor kussens of zet hem aan de tuintafel als eettafelbankje. Stel hier de bank voor buiten makkelijk en snel online samen.

| optimaal zitcomfort | van massief hout | volledig te personaliseren |

 


Meer tuinbankjes >

tuinbankje buiten douglas voorjaar

Een tuinbankje voor de tuinliefhebber.

Een tuinbankje mag in jouw tuin natuurlijk niet ontbreken. Binnen ons ruime assortiment vindt je kleine tuinbankjes voor de stadstuin. Maar ook grote tuinbanken voor de echte tuinliefhebber. En wat dacht je van een bankje voor aan de tuintafel. Met een eettafelbankje kun je namelijk heel makkelijk extra zitplaatsen creëren. Wat jou doel voor de tuinbank ook is. Het wordt in ieder geval heerlijk genieten dit zomerseizoen met een bankje voor buiten van Barts meubelen.

✓ Ruim assortiment bankjes voor buiten.
✓ Alle tuinbankjes stel je in meerdere maten online samen.
✓ Leverbaar in steigerhout, eikenhout, douglas en boomstam modellen.
✓ Waterafstotend te behandelen met onze nano-coating
✓ Snelle levertijden.


Meer tuinbankjes >

tuinbank.maatwerk

Geniet in het zonnetje op jouw nieuwe tuinbankje.

Even ontspannen, me-time. Het is zo belangrijk om even bij te komen van ons drukke leven. Neem af en toe eens de tijd voor jezelf. Tijd om neer te ploffen op de bank. Lekker een boekje lezen, kijken naar je spelende kinderen, drankjes met vrienden. Zet jouw tuinbank op een zonnig plek in de tuin en ga er zo vaak mogelijk op zitten. Je stelt bij ons alle tuinbanken naar eigen wens samen. Heeft jouw ideale tuinbankje een rugleuning of juist niet. Wil jij kussens voor extra zitcomfort?

Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe tuinbankje met een goed boek of een heerlijk glas wijn.

⟫  In heel veel afmetingen direct online.
⟫  In steigerhout, douglas of eikenhout.
⟫  Makkelijk te verzetten met een feestje.
⟫  Snelle levering ook bij maatwerk.
⟫  Te combineren met outdoor kussens in alle kleuren.


Alle tuinbanken >

tuinbankje-douglas

Een bankje in de tuin van douglas, steigerhout of eikenhout.

Een tuinbankje van steigerhout in jouw tuin.

Het meest voorkomende houtsoort voor de bank buiten blijft steigerhout. Steigerhout heeft een stoer uiterlijk en een fijn prijskaartje. Onze steigerhouten tuinbankjes zijn altijd snel te leveren. En we hebben ook bijzondere modellen zoals een tete a tete bankje en wat dacht je van onze steigerhouten kruiwagenbank.. Een steigerhouten  tuinbankje kan ook leuk aan de tuintafel als eettafelbankje.

Een douglas tuinbank voor jouw tuin.

Douglas is een onwijs populair houtsoort voor in de tuin. Er worden douglas tuinmeubels gemaakt zoals douglas onze tuinbanken. Maar er worden ook schuttingen en overkappingen van gebouwd. Ben jij van de rust en eenheid dan kunnen we ons voorstellen dat je dit allemaal met elkaar wilt laten matchen.

Een buitenbank van eikenhout.

Nieuw binnen ons assortiment is de keuze voor een buitenbank van eikenhout. Eikenhout is een prachtig houtsoort ook zeker voor in de tuin. Een tuinbankje van eikenhout heeft een prachtige, luxe uitstraling waar u jarenlang plezier van zal beleven.

Meer weten over steigerhout?
Meer weten over douglashout?
Meer weten over eikenhout?


Alle tuinbanken >

echt genieten doe je buiten tuinbankje

Geniet jij binnenkort ook op een van onze tuinbanken?

Wil jij ook zo genieten.. Stel dan zeker jouw ideale tuinbank online samen. Of kom langs in onze showroom/showtuin en stel jouw ideale bankje met een van ons samen. Onze kwaliteitsbanken voor buiten zijn het wachten waard. Mooi massief hout, handgemaakt, in jouw ideale afmetingen. Dit wil jij toch ook!

| keuze voor outdoor kussens | in diverse kleuren.