Steigerhouten kinderbureau

Op zoek naar een mooi steigerhouten bureau voor op de kinderkamer / tienerkamer. Binnen ons aanbod steigerhouten bureau’s vind je een leuk aanbod steigerhouten bureautjes voor kinderen. Bij ons kun t u terecht voer stoere bureau’s, schattige bureautjes met een kleur zoals zwart of wit. Met veel opbergruimte of juist simpel en strak, groot of klein, voor jongens of meisjes.

KINDERBUREAU STEIGERHOUT
steigerhouten kinderbureau

Steigerhouten kinderbureau voor jongens en meiden

Op deze foto hieronder ziet u steigerhouten bureau Lucas, een van onze favorieten voor de kinderkamer. Een stoer bureau voor kinderen die volledig wordt gemaakt van steigerhout. Nog een bijkomend voordeel is de scherpe prijs van dit steigerhouten kinderbureau. Ondanks zijn naam is deze natuurlijk ook erg mooi voor op de meidenkamer.

Uiteraard is dit steigerhouten kinderbureau naar eigen wens samen te stellen. Bent u op zoek naar een groot of klein bureau? Dat maakt voor ons niet uit.. De afmetingen voor dit bureau bepaald u zelf. Ook handig bij dit bureau is de opbergruimte onder het steigerhout blad. 

Natuurlijk is dit steigerhouten bureau voor kinderen ook te leveren in het wit, zwart, of grijs. Zowel in de dekkende kleuren als een wash. 
Bekijk ons volledige assortiment bureaus voor kinderen

steigerhouten-bureau-lucas.1
steigerhouten kinderbureau

Steigerhouten kinderbureau met sierlijke vormen

Maar natuurlijk hoeft niet alles stoer te zijn. Het kan natuurlijk ook dat uw dochter een echte meisjeskamer heeft. En op zoek is naar een echt meisjes bureau met sierlijke details.  Dan zou dit steigerhouten bureau veel beter kunnen passen op de kinderkamer. Natuurlijk zijn al onze houten kinderbureaus naar eigen wens samen te stellen, zo kiest u zelf voor:

  • verschillende houtsoorten
  • verschillende kleuren, zoals white-was, grey-was, dekkend wit of zwart en meer.
  • de afmetingen, gaat u voor een klein of groot kinderbureau.
  • een speciale coating tegen vlekken
  • de figuren / sierlijke details.
STEIGERHOUTEN BUREAU SIERLIJKE VORMEN
steigerhouten kinderbureau