Spiegel voor woonkamer

Wat zijn de voordelen van een spiegel in de woonkamer. Wij vertellen alles over de mogelijkheden en voordelen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jouw spiegel naar wens te laten maken.

een spiegel in de woonkamer

Een spiegel in de woonkamer

spiegel in woonkamer

Eikenhouten spiegel met legplankje onderop

steigerhouten spiegel met old-look steigerhouten rand

steigerhouten spiegel met old-look steigerhouten rand

hoge spiegel met vintage houten rand

hoge spiegel met vintage houten rand

Voordelen van een spiegel in de woonkamer

Vroeger hadden wij in mijn ouderlijk huis in iedere ruimte wel een spiegel. Een vriendin vroeg ooit wel eens waarom, maar het was naar mijn idee niet zo bijzonder. Maar nu ik ouder ben begrijp ik de reden van mijn ouders voor het plaatsen van de spiegels heel goed. En als ik eraan terug denk stonden ze ook allemaal heel strategisch opgesteld. Wat zijn dan de voordelen van een spiegel in de woonkamer?

  • De woonkamer zal er groter uitzien dan hij daadwerkelijk is
  • Het maakt de woonkamer lichter en helderder door de weerspiegeling van het licht
  • Tijdloze decoratie

Welke spiegel kies je voor de woonkamer?

Spiegels voor de woonkamer zijn er in alle soorten en maten. Om hem mooi in het geheel op te laten gaan kies je een spiegel die past bij je interieur. Dit kan zijn met een stalen frame of een houten frame. Daarnaast heb je vele mogelijkheden qua formaat. En kun je kiezen voor hangende en staande spiegels.

Een spiegel voor de woonkamer op maat laten maken

Wij maken spiegels voor de woonkamer op maat. Spiegels met een stalen frame of met een houten frame. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.