Kuipstoelen eetkamer; modern en stijlvol

Kuipstoelen voor de eetkamer in vele kleuren

De naam verteld het eigenlijk al. Een kuipstoel heeft een zitting met kuip vorm. Kuipstoelen heb je in diverse soorten en maten. Zo heb je een kuipstoel met een kunststof zitting maar ook gestoffeerd. Vaak leverbaar in vele kleuren. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment kuipstoelen.

Kenmerken van de kuipstoelen voor de eetkamer

Bij de aankoop van nieuwe eetkamerstoelen zijn er natuurlijk een aantal punten waar je rekening mee wilt houden. Een aantal vaan deze punten zijn bepalend voor de uitstraling, de andere voor het comfort. Wat zijn nu de punten waar wij vinden dat je rekening mee moet houden.

1. De keuze voor wel/geen armleuning.
Een eetkamerstoel met een armleuning zit vaak prettiger als je vaak langer tafelt. Maar zonder armleuning is vaak wel wat luchtiger om te zien en neemt ook minder ruimte in beslag. Fijn als je zoveel mogelijk stoelen rond de eettafel wilt.

2. Het materiaal voor kuipstoelen in de eetkamer.
Kies een materiaal die bij jouw en je gezinssituatie past. Een kunststof kuip kan heel prettig zijn met schoonmaken, zeker met hele jonge kinderen. Ook kun je deze makkelijker even buiten zetten met een feestje. Een stoffen zitting is vaak wel wat sfeervoller om te zien. En met onze i-protect service hoef je voor vlekjes ook minder bang te zijn!

3. Zitcomfort.
Een van de allerbelangrijkste is natuurlijk het comfort van de zitting. Deze keuze is zo persoonlijk. Daarom proberen wij altijd van alle modellen een stoeltje te hebben staan in de showroom. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie ben je van harte welkom om te komen proefzitten.

4. Kleuren.
En dan als laatste de kleur. Deze moet natuurlijk matchen met diverse details uit je woning. Bijvoorbeeld met je eetkamertafel, keuken of kleur aan de muur. Misschien heb jij wel de wens om niet alleen kuipstoelen maar ook een eetkamerbank aan je tafel te zetten.

Jouw nieuwe kuipstoelen en eettafel combineren

Natuurlijk kan het dat je op zoek bent naar een volledig nieuwe eethoek. Bij ons kun je jouw volledige eethoek samenstellen. Naast het assortiment eetkamerstoelen vindt je bij ons namelijk ook een ruim aanbod eetkamertafels. Maatwerk tafels in vele soorten en maten. Hulp nodig? De keuze is natuurlijk helemaal aan u maar wij helpen graag met het uitdenken van uw ideale combinatie.

Kleuren voor jouw nieuwe kuipstoelen in de eetkamer

Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden voor kleuren en stoffen voor de kuipstoel. De materialen en kleuren verschillen per model.
Denk hierbij aan de stoffen: Velours, Velvet, Fluweel, Boucle, Microvezel maar ook kunststof.
Qua kleuren zie je veel: Zwart, wit, naturel, bruintinten, cognac, roest, oker, groen, grijs maar ook blauw of roze.

Jouw nieuwe kuipstoel gratis geleverd door het hele land

Kom jij uit Steenbergen, Wouw, Heerle, Bergen op Zoom, Roosendaal, Kruisland, Etten-Leur of Breda zie jij het misschien wel zitten om even langs te rijden om te komen proefzitten. Maar natuurlijk ben je ook vanuit Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Alblasserdam, Hoogvliet of Ridderkerk en andere plaatsen van harte welkom. Is er een specifieke stoel die je wilt zien? Bel voor de zekerheid even vooraf!