Kinderkeuken kopen voor in Breda

Ben je op zoek naar een Kinderkeuken in Breda. Op zoek naar de aller – leukste speelkeuken? Barts meubelen heeft een ruim aanbod steigerhouten speelgoed keukentjes. Maar wel met een stoere, realistische twist. Zo vindt u in ons assortiment een mix van grote en kleine speelgoedkeukens. Kies uit meer dan 20 steigerhouten kinderkeukens.

steigerhouten-speelkeuken-19.0
Steigerhouten speelkeuken 1
kinder-speelkeukentje-steigerhout-nr19
speelkeuken 12 met stoeltje

Kinderkeuken in Breda voor jouw mini-me

Speelkeuken in Breda. Een speelgoedkeuken voor kinderen blijft favoriet. Van kleins af aan leren kinderen veel door en tijdens hun spel. Hun fantasie wordt door spelen steeds opnieuw geprikkeld. En met een kinderkeuken kopiëren ze bovendien vaak ons eigen gedrag. Zo zul je regelmatig verbaasd staan te kijken van de manier waarop jouw mini-me lekker staat te koken. Zo herkenbaar.

Een “echte kinderkeuken” voor in Breda

Een “echte” kinderkeuken voor kinderen in Breda. Net zoals die van mama en papa. Behalve de afmetingen is deze kinderkeuken bijna echt. Onze speelkeukens worden bijna altijd gemaakt van steigerhout. Stevig en duurzaam. Uren speelplezier zijn dus gegarandeerd. Hadden wij al verteld dat onze speelkeukens ook in kinderdagverblijven worden gebruikt?

Kinderkeuken Breda direct online samenstellen

Jouw interieur is waarschijnlijk zorgvuldig samengesteld. En als jouw kindje(s) op bed liggen is het fijn dat je in rust kunt genieten. Niet prettig als je dan achterblijft met een felgekleurde collectie aan speelgoed. Wij zijn ons heel bewust van het feit dat een speelkeuken niet makkelijk op te ruimen is. Wij hebben daarom een collectie speelkeukens waarvan wij vinden dat ze gezien mogen worden. Behalve een ruim assortiment modellen en vele afmetingen personaliseer je dan ook de speelkeuken Den Haag nog volledig naar jouw wensen. Hierbij is er keuze uit de volgende opties:

  • diverse soorten steigerhout
  • vele kleuren
  • de werkblad hoogte
  • diverse figuren
  • de “oven”deur 
  • en de coating van het werkblad

Op deze manier willen zorgen we dat ook de nieuwe speelkeuken van de kind(eren) perfect combineert met jullie inrichting.

Jouw nieuwe speelgoedkeuken gratis bezorgd Breda

Uw houten maatwerk specialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 30 minuten vanaf Breda. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken. Maar ook online helpen we je natuurlijk graag met al uw vragen. En door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de speelkeuken gratis bij u thuis. Zo krijgt ook uw kindje een prachtige kinderkeuken in Breda.