Kamado large 19 inch – Yakiniku

De kamado large 19 inch keramische barbecue van Yakiniku is perfect voor het hele gezin. Combineer hem met een pro-set en ga aan de slag met heerlijke gerechten op jouw kamado. Deze Kamado Large is met zijn 19 inch een echte alleskunner en heeft een ruim assortiment onmisbare accessoires.

kamado barbecue 19 inch van yakiniku
Kamado 19 inch barbecue – Yakiniku

De kamado large bbq van Yakiniku is standaard zeer compleet.

Hieronder een overzicht met de grote voordelen van de kamado large van Yakiniku.

 • UITNEEMBARE ASPAN
  In de uitneembare aspan wordt het as opgevangen. Deze kun je na het barbecueën makkelijk uit de barbecue halen en legen.
 • KOLENMAND
  Met de kolenmand voorkom je dat er as tussen je kolen zit. Het as valt zo door de kolenmand heen in de aspan. Bovendien kun je met de speciale kolenscheider zelf gemakkelijk de hoeveelheid houtskool bepalen.
 • FIBERGLASS AFDICHTING
  De glasvezel afdichting zorgt voor de perfecte afsluiting en optimale luchtdichtheid van de keramische barbecue.
 • SCHOORSTEEN MET REGENHOED
  De schoorsteen van de kamado large is gemaakt van RVS 304, hoogwaardige kwaliteit. Hiermee stel jij de barbecue heel precies op de juiste temperatuur in. De regenhoed zorgt dat het bereidingsproces niet verstoort hoeft te worden bij regen of neerslag.
 • MEERDELIGE VUURSCHAAL
  De firebox van de kamado large bestaat uit meerdere delen. Dit heeft als voordeel dat de vuurschaal flexibeler is en dus ook veel minder kwetsbaar voor schade.
 • RVS GRILL ROOSTER
  Ook het grill rooster wordt gemaakt van hoogwaardig RVS 304. Deze is uitgerust met een luikje om hem makkelijk te verplaatsen. Bovendien is deze ook vaatwasser bestendig.
 • THERMOMETER
  Met de ingebouwde thermometer lees je altijd nauwkeurig de temperatuur af.
 • ROOKHOUT TOEVOER
  De kamado large is uitgerust met rookhout toevoer. Je kunt hierdoor gemakkelijk rookhout toevoegen met behulp van de woodchipper. De opening is dubbel geïsoleerd, zo verbrand je nooit je vingers. Het grote voordeel hiervan is dat je geen warmte verliest tijdens het rookhout toevoegen.
 • KERAMIEK
  De 19 inch kamado wordt met de hand gemaakt met een speciaal ontwikkeld proces. Het extra dikke keramiek wordt hier verfijnd met kwarts en cordieriet en op 1200 ℃ in de hoogoven gebakken.

Kamado large met pro-set of standaard rooster.

De standaard kamado large is uitgerust met een standaardrooster large. Dit is een fijn grillrooster om heerlijk te barbecuen. Maar wil je die echte kamado beleving raden wij de kamado + pro set aan! Met deze set kun je direct en indirect bereiden.

Bij deze set wordt het standaardrooster niet meegeleverd. Uiteraard kunt u bij een standaard kamado large ook later nog kiezen om de pro-set aan te schaffen.

Accessoires voor de kamado large Yakiniku.

De large kamado barbecue kun je bovendien uitbreiden met vele prachtige accessoires die perfect aansluiten bij de afmeting van de kamado. Breid jouw Kamado bbq uit met een extra level om nog uitgebreider te grillen. of ga voor een vulcano met wok pan voor heerlijke wok gerechten. Barbecueën in de tuin was nog nooit zo leuk!

Barbecue accessoires uitzoeken in onze showroom.

Natuurlijk is niets zo leuk als de accessoires in het echt uitzoeken. Even vasthouden, voelen, ervaren. Ondanks dat tegenwoordig alles online natuurlijk onwijs handig en snel gaat blijft onze ervaring dat niets zo fijn is als gewoon even een stenen winkel bezoeken. In onze showroom hebben wij een fijne hoek waar je alle accessoires kunt zien.

Bovendien kunnen wij natuurlijk ook altijd helpen. Wie weet heb jij nog vragen over je kamado of wil je een gerecht maken en heb je hier bepaalde accessoires bij nodig. We zullen onszelf niet snel bbq specialist of kok noemen. Maar ervaring met heerlijke gerechtjes maken op de kamado hebben wij zeker!