Industriële kast Tilburg van hout en staal.

Op zoek naar een industriële kast in Tilburg, voor bijvoorbeeld de woonkamer of de keuken. Of u nu op zoek bent naar een grote stoere kast of een smalle kast met veel opbergruimte. In de combinatie hout en staal zijn de mogelijkheden oneindig.

Jouw industriele kast Tilburg samenstellen van hout en staal.

Of u nu op zoek bent naar een industriële boekenkast, een dressoir of een stoere industriële buffetkast. Bij ons is alles mogelijk en grotendeels ook nog naar eigen wens samen te stellen. Zo bepaald u zelf:

 • Het houtsoort
  Bijvoorbeeld: nieuw steigerhout, old-look steigerhout, gebruikt steigerhout, oud hout, vintage eikenhout, rustiek eikenhout, gebrand eikenhout, boomstam planken.
 • De behandeling va het stalen frame van industriële kast Tilburg.
  Geen behandeling op het staal, het staal transparant gespoten, transparante poedercoating, zwarte poedercoating, matzwarte poedercoating, antraciete poedercoating, witte poedercoating.
 • De afmetingen voor de kast.
  Hoog, laag, klein, groot, breed, smal, jij bepaalt!
 • De behandeling op het hout.
  Keuze uit diverse wash-kleuren, dekkende kleuren, kleur olien en coatings.

Jouw industriele kast in Tilburg

Nog op zoek naar een industriële kast in Tilburg. Bijvoorbeeld een mooie boekenkast van staal of een combinatie van meerdere  kasten zoals hierboven. Alles is mogelijk en kan op maat voor u worden gemaakt.

Van industriele wandkast tot prachtige wandplank met stalen beugels. Bij ons is alles zelf samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor een mooie mat-zwarte poedercoating op het staal. Of laat het staal transparant spuiten, voordelig en met een stoer resultaat. Ook qua houtsoorten zijn er natuurlijk meerdere mogelijkheden.

Bekijk hier meer industriele wandkasten

Hieronder een korte impressie van ons aanbod. Hierin vindt u industriële buffetkast, dressoirs, computerkasten, wandkasten, vakkenkasten en boekenkast. Natuurlijk ook voor mooie accessoires zoals een wandrek, wandplank of opbergers van hout en staal.

Industriele kast Tilburg

Uw maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 40 minuten vanaf Tilburg. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Stelt u de Industriele kast liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de nieuwe kast graag bij u thuis. Zo krijgt ook u de industriele kast gemakkelijk en snel in Tilburg.