Industriele kast Zierikzee

Ontdek het grote assortiment industriele kasten van Barts Meubelen welke uiteraard geleverd kunnen worden in Zierikzee en omgeving. Onze unieke kasten bezorgen wij door heel Nederland en een gedeelte van Belgie. Onze industriele kast wordt gemaakt in eigen werkplaats te Heerle, een klein dorpje naast Roosendaal in het gezellige Brabant. Hier werken wij met een klein team van meubelmakers en vriendelijke maatwerk-specialisten.

boekenkast eikenhout en staal 5 - industriele boekenkast met legplanken
Industriele boekenkasten
Garderobekast eikenhout en staal 1 - industriele garderobekasten in de hal
Industriele garderobekasten
maatwerk kast visgraat eikenhout en staal - vakkenkast Jeroen
Industriele wandkasten
vakkenkast eikenhout en staal 8
Industriele vakkenkasten

Afmetingen voor de industriele kast in Zierikzee

Een groot voordeel van ons assortiment industriele kasten is dat je veel van onze modellen online al in verschillende afmetingen kunt samenstellen. Bovendien vindt je in ons assortiment veel verschillende modellen, hoog, laag, diep, verschillende dieptes etc. Daarnaast bieden we natuurlijk ook de mogelijkheid om volledig maatwerk uit te voeren.

Verschillende vormgevingen

Er zijn veel verschillende varianten voor de industriele kast. De meest gekozen varianten die wij aanbieden zijn:

  • De industriele garderobekast
  • De industriele wandkast
  • Een wandmeubel industrieel
  • De industriele vakkenkast
  • Een industriele boekenkast
  • Een computerkast industrieel
  • Een wijnkast in industriele stijl
  • Een wandrek van hout en staal
  • Een industriele vitrinekast
  • Een buffetkast industrieel
Maatwerk wandkast eikenhout en staal in Voorburg - uit 2 delen
Industriele kast Zierikzee 

Waar komt de industriele kast in Zierikzee te staan?

Een industriele kast is een investering voor de lange termijn. Het is dan ook belangrijk dat je van tevoren goed bepaald waar dit nieuwe pronkstuk komt te staan. Meet dit goed op en bepaal wat voor functie de industriele kast moet gaan krijgen. Moet hij gaan functioneren als roomdivider of juist als opbergkast?

Verschillende mogelijkheden qua materialen

Voor de industriele kast werken wij voornamelijk met eikenhout en staal. Maar hierin zijn er wel heel veel verschillende variaties mogelijk. Denk aan verschillende kokermaten, veel/weinig gebruik van staal maar ook eventuele motieven in het hout.

Misschien gaat jouw voorkeur wel uit naar stalen deuren of een visgraat motief in het hout. Ook zijn er vele kleurbehandelingen mogelijk op het eikenhout. Neem de tijd om eens goed rond te kijken op onze site wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk ben je ook bij ons op locatie van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.

woonkamerkast op maat laten maken door barts meubelen
Industriele kast Zierikzee 

De industriele kast thuisbezorgd in Zierikzee

Onze unieke kasten bezorgen wij door heel Nederland en een gedeelte van Belgie. Dit gebeurd vrijwel in alle gevallen door onze vriendelijke chauffeur. Hierbij is het belangrijk dat de industriële kast, mits anders besproken, in zijn geheel naar binnen past. Let dus zeker op eventuele draaien en moeilijke hoeken. Past dit niet? Neem dan voorafgaand aan een bestelling contact met ons op dan kijken we wat de demontabele mogelijkheden zijn.