De perfecte Industriële boekenkast Amersfoort vind je hier.

Op zoek naar een Industriële boekenkast Amersfoort? Bij ons vindt je industriele vakkenkasten, wandkasten en boekenkasten. Maar ook de industriele buffetkast of stalen wijnkast vindt je in ons assortiment. Wij staan bekend om stoere, unieke kasten die u ook nog eens in eigen afmetingen kunt samenstellen. Een prachtig maatwerk concept met snelle levertijden.

Bovendien worden onze industriele kasten in eigen werkplaats gemaakt. Dit betekend dat u kunt rekenen op stevige, duurzame kasten met prachtig massief hout. Of natuurlijk stalen deuren en legplanken.

Kijk snel verder voor de industriele boekenkast, de wandkast industrieel, industriele vakkenkasten of een industriele vitrinekast.

industriele kasten in diverse vormen en afmetingen
afbeelding diverse industriele kasten

Industriële boekenkast Amersfoort in diverse afmetingen.

In onze werkplaats te Heerle NB (Roosendaal) maken wij onze industriele kasten in alle soorten en maten. Wij werken hierbij met prachtige materialen. Zo kun je het stalen frame krijgen in diverse koker maten. Een slanke kokermaat voor een verfijnde, industriele kast. Of juist met een robuuster frame voor een hele stoere kast. Bovendien kun je ook de lengte, diepte en hoogtematen voor de industriele kasten vaak bij het product zelf bepalen. Ga voor een:
– Hoge industriele kast
– Smalle vakkenkast industrieel
– Lage kast industrieel
– Brede vakkenkast industrieeel

Het houtsoort voor Industriële boekenkast Amersfoort

Wilt u een combinatie voor jouw industriele kast van hout en staal. Natuurlijk! Hout en staal staan prachtig samen. Ga jij voor heel industrieel met transparant staal en blank hout of heeft u liever zwart staal met hout? Voor de stalen frames zijn er veel kleurmogelijkheden. Vaak kunt u kiezen uit niet behandelen, transparant spuiten, zwart poedercoaten, matzwarte poedercoating, antraciete poedercoating en witte poedercoating.

De meest gekozen varianten zijn natuurlijk transparant en matzwart. Maar ook antraciet is een veel gekozen variant. Qua houtsoort is het meestal een keuze tussen steigerhout en eikenhout. Waarbij eikenhout het meest gekozen is. Eikenhout kan blank of blank met een beschermende coating. Maar we hebben voor het eikenhout ook heel veel kleurbehandelingen zodat er altijd wel een kleur is die bij u past.

Wat dacht u van een…
– Zwarte vakkenkast industrieel
– Zwart stalen kast
– Robuuste vakkenkast
– Industriele vitrinekast

Industriële boekenkast Amersfoort
vakkenkast 15 industrieel

Op welke plaats komt jouw Industriële boekenkast Amersfoort?

Waar in huis de Industriële boekenkast Amersfoort ook komt te staan. Het zal er prachtig staan. Onze kasten zijn namelijk niet alleen stoer en robuust van uitstraling. Ze zijn ook stevig, degelijk en zwaar. Zoals van een industriele kast verwacht mag worden. Onze kasten kunnen tegen een stootje, in iedere afmeting!

Plaats de kast dan ook met een gerust hart in jouw keuken, woonkamer, eetkamer, slaapkamer of hal. Ook in de badkamer zou natuurlijk kunnen, mits hij op de juiste manier is behandeld. Hiervoor hebben wij bovendien ook nog een speciale onderhoudsspray. Zo blijft jouw meubel tussentijds ook goed beschermt tussen de schoonmaakbeurten door. Ideaal voor een lange levensduur en matte look.

industriele vakkenkast
industriele vakkenkast

Maatwerk kast industrieel?

Heeft u zelf een leuk / uniek ontwerp die u wilt laten uitvoeren of misschien wel op internet een plaatje gevonden van de perfecte kast? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen graag jou droomkast te realiseren.

Liever onze Industriële boekenkast Amersfoort in het echt komen bekijken? Wij vinden het onwijs leuk dat u onze kant op wilt komen. Wij hebben een kleine, gezellige showroom bij onze werkplaats te Heerle NB. Nu hebben wij hier helaas niet de ruimte om alle kasten op te stellen. Maar wij hebben hier vrijwel altijd een prima aanbod van diverse kasten zodat u een goede indruk krijgt van ons werk en een keuze kunt maken.

Heerle NB ligt op een kleine 10 minuten met de auto vanuit Roosendaal en Bergen op Zoom.
Op 25 minuten met de auto vanuit Breda en 40 minuten vanuit Rotterdam.