Houten tuinmeubelen kopen in omgeving Breda

Ben je op zoek naar prachtige houten tuinmeubelen die perfect aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen? Zoek niet verder! Bij Barts Meubelen helpen we je graag met de zoektocht naar de perfecte houten meubelen voor in de tuin.

Onze collectie houten tuinmeubelen

Wij bieden een grote collectie tuinmeubelen van hout. Denk hierbij aan tuintafels, hoekbanken, volledige tuinsets, maar ook buitenkeukens en tuinbanken. Bovendien vindt je bij ons ook prachtige accessoires om de tuin verder mee aan te kleden.

In onze showtuin laten wij diverse houten tuinmeubelen zien. Maar waar wij pas echt goed in zijn is maatwerk. Wij maken namelijk onze tuinmeubelen, naar wens, volledig op maat.

Maar dit hoeft natuurlijk niet. Er is ook een grote collectie tuinmeubelen die je direct online of samen met ons in de winkel in jouw favoriete afmetingen kunt bestellen.

buitenkeuken douglas en eucalyptus tuintafel onder overkapping
Houten tuinmeubelen kopen in omgeving Breda } 

De verschillende houtsoorten voor tuinmeubelen in omgeving Breda

Binnen ons assortiment vindt je hoofdzakelijk tuinmeubelen van douglashout, steigerhout, eikenhout en eucalyptushout. Deze houtsoorten verwerken namelijk in onze eigen werkplaats tot houten tuinmeubelen. Ook hebben wij nog een aantal tuinmeubelen via onze leveranciers, denk hierbij aan teakhouten tuinmeubelen.

Douglashouten tuinmeubelen

Tuinmeubelen van douglashout kenmerken zich door de warme maar toch iets robuuste uitstraling. Onze douglas tuinmeubelen combineren natuurlijke schoonheid met duurzaamheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel moderne als klassieke buitenruimtes.

Veelgekozen tuinmeubelen van douglas:

 • Buitenkeukens van douglashout
 • Loungebanken van douglashout
 • Tuintafels van douglashout
 • Tuinkasten van douglashout
 • Schommelbanken van douglashout
douglashouten hoekbank u-vormig
Houten tuinmeubelen kopen in omgeving Breda } 

Steigerhouten tuinmeubelen

Geef je tuin een rustieke charme met onze steigerhouten meubelen. Het karakteristieke verweerde uiterlijk van steigerhout voegt een uniek element toe aan je buitenomgeving, terwijl de stevigheid van het materiaal zorgt voor langdurig gebruik.

Veelgekozen tuinmeubelen van steigerhout:

 • Hoekbanken van steigerhout
 • Tuinbankjes van steigerhout
 • Modderkeukens voor kinderen van steigerhout
 • Tuintafels van steigerhout
steigerhouten hoekbank bob met grey-wash
Houten tuinmeubelen kopen in omgeving Breda } 

Eikenhouten tuinmeubelen

Zoek jij een uniek tuinmeubel met tijdloze elegantie en duurzaamheid, kies dan voor ons eikenhouten tuinmeubilair. Met zijn prachtige nerfpatronen en natuurlijke weerstand tegen de elementen, brengen onze eiken meubelstukken een vleugje luxe naar je buitenleven.

Veelgekozen tuinmeubelen van eikenhout:

Eikenhouten tuinmeubelen worden hoofdzakelijk gekozen voor onder de overkapping. Dit komt doordat de tuin steeds vaker wordt betrokken bij de woning en je de stijl van de woning op deze manier kan doortrekken naar buiten.

Eikenhouten loungebank botanische stijl
Houten tuinmeubelen kopen in omgeving Breda } 

Eucalyptus tuinmeubelen

Ontdek onze milieuvriendelijke en stijlvolle tuinmeubelen gemaakt met ons eucalyptushout. Het duurzame karakter van eucalyptus, gecombineerd met zijn natuurlijke schoonheid, maakt het ideaal voor het creëren van houten meubelen voor een ontspannen en uitnodigende buitenruimte.

Veelgekozen tuinmeubelen van eucalyptushout:

 • Eucalyptus houten tuintafels
 • Eucalyptus houten buitenkeukens
 • Eucalyptus houten tuinbanken
houten tuintafel eucalyptus onder de overkapping
Houten tuinmeubelen kopen in omgeving Breda } 

Houten tuinmeubelen kopen bij Barts Meubelen in omgeving Breda

Bij Barts Meubelen streven wij ernaar om jouw tuin te transformeren met onze prachtige houten tuinmeubel collectie. Of dit nu douglas houten tuinmeubelen worden, een set van steigerhout of eikenhout. Of zoek jij een eucalyptus buitenkeuken of een mooie teakhouten tuintafel. Wij helpen je graag met het vinden van tuinmeubelen die volledig aansluiten bij al jouw tuinwensen.