Een Houten tafel in vele soorten en maten.

Op zoek naar een nieuwe Houten tafel? Bij ons vindt je een ruim assortiment tafels. Ronde tafels, ovalen tafels, boombladtafels. Tafels met een houten of stalen onderstel. Vele prachtige combinaties worden hier gemaakt voor de eettafel. Natuurlijk in diverse afmetingen en behandelingen. Zo is er altijd een eettafel die past bij jouw wensen! En ook qua afwerking van het tafelblad en eettafel onderstel heb jij het voor het zeggen. Je stelt alle tafels naar eigen wens samen.

onze-Houten tafel
Houten tafel

De vorm van de Houten tafel.

Wij verlijmen onze eikenhouten bladen voor jouw perfecte Houten tafel in eigen werkplaats. Dat betekend dat wij iedere afmeting kunnen maken. Maar daarnaast natuurlijk ook iedere vorm voor jouw tafel. Welk model voor de Houten tafel kies jij?

een ovalen eettafelboomstamtafelsDeens ovalen eettafel een ronde eettafel – de visgraat eettafel – een eettafel met verjongde randen – een smalle eettafel – een rechthoekige eettafel – eikenhouten tafel – steigerhout eettafel – en meer eettafels in jouw ideale afmetingen.

Snelle levering voor de Houten tafel

Bovendien profiteer je bij al onze eettafels van snelle levering. Gemiddeld een levertijd van 1-3 weken en sommige tafels kunnen we zelfs uit voorraad leveren. Op zoek naar een Houten tafel met spoed? Neem contact met ons op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen qua snelle levering. Vaak hebben wij diverse mogelijkheden!

Een stalen tafelpoot voor jouw Houten tafel.

Maar je kiest meer dan de diverse vormen en afmetingen voor het tafelblad. Zo kies je uit verschillende stalen tafelpoten. Hieronder een kleine greep uit het volledige assortiment voor de stalen tafelpoten. Natuurlijk zijn er ook veel mogelijkheden voor een houten onderstel. 

 • Een stalen X tafelpoot voor jouw eettafel.
  In diverse kokermaten in normale vorm of diamantvorm.
  * Populair onderstel!
 • Een stalen U tafelpoot
  Deze stalen tafelpoten hebben wij in diverse kokermaten in normale vorm of diamantvorm.
 • Een A-onderstel van staal
  Minder gekozen maar uiteraard wel verkrijgbaar in alle vormen en maten.
 • Een stalen onderstel van 4 poten.
  Simpel maar praktisch! In diverse kokermaten.
 • Een stalen matrix onderstel
  In diverse maten voor diverse vormen / maten tafels. Ook in diverse kokermaten.
 • Een stalen V-poot onderstel
  Ruimtebesparend!
 • Een stalen Z of N – onderstel
  Ook weer in diverse kokermaten.

  Of kies voor maatwerk tafelpoten. Zowel voor een houten tafelpoot als een stalen tafelpoot onder jouw Houten tafel.
  Vraag naar de mogelijkheden.
tafel.site
Houten tafel

De afmeting voor jouw nieuwe Houten tafel.

Voor al onze tafels zijn er een aantal standaard afmetingen. Deze afmetingen kies je vaak met stappen van 10 cm. Maar indien gewenst kun je deze ook op de cm bepalen. Bijvoorbeeld 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm, 220 cm lang. En 80 cm, 90 cm, 100 cm en 110 cm breed.

Maar ook grotere afmetingen zoals 230 cm, 240 cm, 250 cm, 260 cm, 270 cm, 280 cm, 290 cm en 300 cm. En zelfs langere bladen kunnen wij vaak voor u maken! En ook in het rond kunnen we tafels maken vanaf een doorsnede van +/- 70 cm tot ongeveer 180 cm. 

Kunt u dus tussen onze “standaard online tafels” de juiste afmeting niet vinden. Mail, app of bel ons en wij helpen u verder voor jouw ideale Houten tafel.

Barts meubelen
Herelsestraat 206 – 4726SV Heerle NB