Een Houten tafel in Breda.

Op zoek naar een Houten tafel in Breda? Bij ons vindt je een groot assortiment eettafels voor jouw eethoek. Zoals boomstamtafels, de eikenhouten tafel of een industriele eettafel. Maar bijvoorbeeld ook een ronde tafel of een ovalen eettafel. Bovendien hebben wij ook echt unieke tafels en tafelbladen zoals een boomstamtafel rond of een visgraat eettafel.

Vele eettafels die u ook nog eens volledig naar eigen wens kunt personaliseren. Online hebben wij al diverse tafels samengesteld. Verschillende tafelbladen van eikenhout of een tafelblad boomstam met een stalen of houten onderstel.

Maar als u hier de juiste combinatie niet kunt vinden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij lassen namelijk de onderstellen en tafelbladen in eigen werkplaats. Wat we dan kunnen doen is samen een maatwerk tafel samenstellen. Je kiest dan het houten tafelblad en het stalen of houten onderstel. Uiteraard kunt u dan ook modellen kiezen die u online nog niet bij ons heeft kunnen vinden.

Direct naar al onze tafels.

Naast het kiezen voor het model voor jouw nieuwe eettafel is ook het formaat erg belangrijk. Bedenk hoeveel eetstoelen je graag aan de eetkamertafel zou zien. En willen jullie alleen aan de lange zijden zitten of ook aan de kop. Hou er met de eetkamerstoelen ook rekening mee dat je wel een beetje extra ruimte nodig hebt om makkelijk aan te kunnen schuiven. Ook het onderstel is bepalend voor de ruimte onder het blad.

Bekijk al onze tafels.

Diverse onderstellen voor de Houten tafel in Breda.

Er zijn vele onderstellen mogelijk voor de eetkamertafel. Tafelpoten hebben wij in hout en staal. Bijvoorbeeld een stalen X-onderstel, U-onderstel of A-onderstel. Een metalen onderstel van 4-losse poten. Een matrix onderstel of een V-poot die als tafelpoot van staal onder het midden van. het blad worden gemonteerd zodat je rondom vrij kan zitten. Maar ook wat uniekere tafelpoten van staal zoals een diamant X-onderstel, een stalen U-strip of een metalen Y-onderstel zijn vaak gekozen.

Bekijk al onze tafels.

tafel.site
Houten tafel in Breda

De vorm voor de Houten tafel in Breda.

Veel voorkomende vormen voor de industriele eettafel zijn. Boomstamtafels, een boomstamtafel van eikenhout maar ook een suar boomstamtafel. Diverse vormen voor de ovalen eettafel. Bijvoorbeeld Deens ovaal of Zweeds ovaal. Maar ook vierkante tafels of eclipse tafelbladen. En wat dacht je van de eikenhouten tafel met verjongde randen.

Bekijk alle soorten en vormen voor de industriele eettafel.

De afmeting voor de Houten tafel in Breda.

Bij iedere eetkamertafel kunt u een aantal standaard afmetingen kiezen. Voor de ronde tafel heb je bijvoorbeeld een ronde eettafel 120 cm, een ronde eettafel 130 cm, een ronde eettafel 140 cm en een ronde eettafel 150 cm. Maar ook in diktes van het blad zijn er diverse keuzes.

Voor boomstamtafels kies je de lengte en breedte maat. Bijvoorbeeld 80 cm breed, 90 cm breed en 100 cm breed. Maar ook 110 cm breed is mogelijk. In lengte afmetingen is er ook heel veel keuze. Denk aan 200cm, 220 cm of 250 cm. Maar ook langere afmetingen zoals 300 cm en op aanvraag zelfs 320 cm is mogelijk. Deze lengtes kies je per 10 cm maar kan op aanvraag op de cm precies worden gemaakt.

Bekijk al onze eettafels voor de Houten tafel in Breda.

eettafel.nu
De boomstamtafel op maat aan een kookeiland.

Een eikenhouten tafel, boomstamtafel of andere tafel op maat?

Heeft u zelf een gave eettafel gevonden op het internet? Bijvoorbeeld op Pinterest? Bijvoorbeeld een mooie variant op de boomstamtafels. Of misschien wel een eettafel van eik? Wij helpen je graag met de uitvoering van dit project. Vraag naar de mogelijkheden, prijzen en levertijden.

maatwerk werkplaats
Houten tafel in Breda

De Houten tafel in Breda in het echt bekijken?

Liever onze eetkamertafels in het echt komen bekijken? Natuurlijk! Wij hebben een kleine maar gezellige showroom bij onze werkplaats te Heerle, Roosendaal. Op 25 minuten vanaf Breda en 40 minuten vanuit Rotterdam.
Openingstijden en adres.