Houten loungeset Breda

Geniet van onze houten loungeset in Breda. Onze houten loungesets zijn mooi, stevig en volledig naar eigen wens samen te stellen. Onze houten loungeset kunnen wij leveren in Breda evenals monteren. Het enige wat u hoeft te doen is te bedenken hoe u hem zou samenstellen.

Een houten loungeset als verlengstuk voor de tuin.

Een favoriet, iedere zomer, blijft toch wel een houten loungeset in Breda. Al onze loungesets van hout zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo bepaald u zelf het houtsoort, de afmetingen, zitdiepte en de afwerking.

Gaat u voor een prachtig naturel houten loungebank. Een met veel zitplaatsen voor gezellige zomeravonden. Of een klein model voor op uw balkon / dakterras. Bij ons is alles mogelijkloungeset 2
steigerhouten-hoekbank-bob.15

Hoe stel je je eigen loungeset van hout samen bij Barts meubelen?

Er zijn zoveel mogelijkheden voor een loungeset van hout. Het kan dus zijn dat wij uw favoriet nog niet in ons assortiment hebben. Maar wat niet is kan nog komen of worden ontworpen. Een voorbeeld aan keuzes voor eigen ontwerp

  • Houtsoort voor de loungeset
  • Van klein tot groot, diverse afmetingen voor de loungeset van hout.
  • Kleuren, diverse kleurmogelijkheden van beits tot olie voor de tuinbank.
  • Bijpassende kussens op maat, in diverse kwaliteiten en kleuren.
  • Diverse modellen voor uw loungeset.
  • Extra uitbreidingen zoals losse hockers (met of zonder kussens)

Of kom langs in onze showroom / showtuin en vraag naar de mogelijkheden en ga naar huis met een goed advies en een proefstaal!

In het zomerseizoen doen wij altijd ons uiterste best om te zorgen dat onze showtuin er netjes bij staat zodat u een goed beeld kunt krijgen van onze houten loungeset in uw tuin. Uiteraard kunt u dit bezoek combineren met een goed adviesgesprek en een proefstaal om thuis te kijken welke houtsoort / kleur het beste bij uw tuin past.hoekbank grey 1

Houten loungeset Breda.

 Uw houten maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 35 minuten vanaf Breda. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om samen met ons uw perfecte loungebank samen te stellen.

Stelt u uw nieuwe houten loungeset Breda liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we uw nieuwe loungeset van hout graag bij u thuis. Zo staat uw nieuwe houten loungeset Breda snel op de juiste plaats in de tuin!