Houten loungeset.

Een mooie houten loungeset in de tuin is echt een prachtig verlengstuk voor  uw woning. Zeker in combinatie met een overkapping betrek je buiten echt bij binnen en andersom! Natuurlijk maakt een mooi maatkussen in iedere gewenste kleur jouw tuinset helemaal af. Bij ons stel je houten lounge sets volledig naar eigen wens samen. Zo bepaal je zelf de afmetingen, houtsoort, afwerkingen en eventueel bestel je direct maatwerk kussens mee.

houten-loungeset
Houten loungeset

De houten loungeset van diverse houtsoorten.

De loungeset voor buiten maken wij van massief hout. Massief houten tuinmeubelen zijn sterk, duurzaam en geven bovendien een unieke sfeer aan jouw tuin. Wij werken hierbij voornamelijk met eikenhout, douglas en steigerhout. Maar ook andere houtsoorten als vuren en hardhout zijn mogelijk.

Een loungeset van hout op maat

Ook een loungeset van hout kan bij ons volledig op maat worden gemaakt. Zo kunt u zowel de lengte, breedte, model en kussens bepalen.
Hier een klein overzicht van de vele keuze opties:

Een kleine of grote loungeset?

Wij hebben door de jaren al zoveel loungesets gemaakt. Voor ons is niets te klein maar ook zeker niets te groot. Zo hebben wij praktische loungesets gemaakt voor de kleinste balkons. Maar ook enorme loungesets voor restaurants, sportclubs en scholen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag naar de mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom / showtuin.

In het zomerseizoen doen wij altijd ons uiterste best om te zorgen dat onze showtuin er netjes bij staat zodat u een goed beeld kunt krijgen van onze houten loungeset in uw tuin. Uiteraard kunt u dit bezoek combineren met een goed adviesgesprek en een proefstaal om thuis te kijken welke houtsoort / kleur het beste bij uw tuin past.

Bij onze vernieuwde werkplaats/showroom in Heerle (NB) nabij Roosendaal zien wij u graag voor een leuk gesprek en hopen we dat jullie leuke ideeën op kunnen doen. Natuurlijk staan we daarnaast ook online voor u klaar en kunt u uw bestelling laten bezorgen.

Zo bezorgen wij regelmatig in de volgende plaatsen: