Ontdek de voordelen van het Grill Guru Flip Grid Systeem

Ontdek de ultieme veelzijdigheid van het nieuwe Flip Grid-system van Grill Guru. Het roestvrijstalen rooster is de perfecte basis. Dankzij het verwijderbare middenstuk kun je gemakkelijk combineren met verschillende accessoires. 

grill guru handschoenen flipgrid

1. Plaats je flip grid rooster op de kamado

Na het toevoegen en aansteken van de houtskool is het tijd om je rooster te plaatsen. Vergeet bij een indirecte sessie je hitteschild niet.

Grill guru flip grid rooster met rooster clipper - sfeerafbeelding

2. Haal het middelste deel uit je rooster.

Met behulp van de Grill Guru Grill Clipper haal je gemakkelijk het middelste deel uit je rooster, ook als deze warm is.

grill guru flip grid rooster met gietijzeren burning grate

3. Plaats nu jouw favoriete accessoire.

Plaats bijvoorbeeld de gietijzeren burning grate in het open vak van het grill guru fliprooster voor een heerlijke bereiding van uw vlees.

Wat is het Grill Guru Flip Grid Systeem?

De Grill Guru large en x-large kamado worden geleverd met Grill Guru Flip Rooster. Dit houdt in dat je een mooie groot rooster hebt waarbij je het binnenste gedeelte eruit kan halen. Op deze plek heb je nu ruimte voor de gietijzeren burning grate of de gietijzeren fry pan. Maar ook de handige chicken sitter en de pizza insert passen hierin. Eventueel is dit rooster ook los te bestellen.

Het Grill Guru Flip Grid Rooster vormt de perfecte basis voor al je bbq gerechten.

Het makkelijk te verwijderen middenstuk maakt je bbq ervaring nog leuker. Je profiteert op deze manier optimaal van de mogelijkheden die een keramische bbq biedt. Ga aan de slag met de bird sitter en heb rondom nog voldoende ruimte voor je groentes.

Fijne accessoires om te combineren met het Grill Guru Flip Rooster.